Yeni Canavar Ford Ranger Raptor!

0
4417
Yeni Ford Ranger Raptor

Yeni Ford Ranger Raptor sahip olduğu donanımları ile sürücüsüne tam konfor ve rahatlık odaklı deneyimi sunmak için tasarlandı. Yeni Raptor’un 33 inçe kadar çıkan tekerleri sayesinde aşamayacağı bir engel de bulunmuyor. Bu muhteşem makine aynı zamanda çok güçlü motorlara sahip durumda. Modelde standart olarak efsanevi FOX Racing Süspansiyonu ile geliyor. Bu performans tabanlı süspansiyon büyük darbeleri emecek, zıplamaları ve savrulmaları kolayca yumuşatacak şekilde geliştirildiği açıklanan detaylar arasında yer alıyor. Her koşul ve ortamda güvenle kullanmanıza yardımcı olmak için Raptor, sürüş sırasında 4×2 ve 4×4 yüksek ve 4×4 alçak modları arasında geçiş yapmanıza izin veriyor. Böylece, kuru ve iyi yol koşullarında rahatça seyrederken, aracınızı 4×2’de yüksek yakıt verimliliğiyle kullanabilirsiniz. Ancak araziye çıkmak istediğinizde veya yol koşulları kötüleştiğinde, daha fazla yol tutuşu ve daha fazla kontrol için zahmetsizce 4WD’ye geçebilirsiniz.

Yeni Ford Ranger Raptor
Ford Ranger Raptor

Yeni Ford Ranger Raptor Güvenliği İle Çıtayı Arşa Çıkardı!

Yeni Ford Ranger Raptor bir pick-up için oldukça zengin donanımlar ile kullanıcısına sunuluyor. Model de olağanüstü güvenlik ve emniyet önlemleri de her türlü koşula göre alınmış durumda. İşte o donanımlardan bazıları:

  • Yayaları korumaya yardımcı olabilen sistem: Yaya Algılama özellikli Çarpışma Önleme Yardımı, önündeki yolu taramak için RADAR ve kamera teknolojisini kullanıyor. Bir araç, yaya veya bisikletliyle çarpışma tehlikesi algılanırsa size bir uyarı veriyor.
  • Yüksek hızlarda fren yapmanıza yardımcı olur: Aktif Frenleme sistemi, saatte yaklaşık 50 km’nin üzerindeki hızlarda seyahat ederken çalışan yenilikçi bir güvenlik özelliğidir
  • Her koşulda kontrolde kalın: Elektronik Denge Kontrol Sistemi, aracınızın ilerleyişini sürekli izliyor. Araç hâkimiyetinin kaybolduğunu algılarsa, her tekerleğe otomatik fren uygulayarak dengeli hale getiriyor.
  • Minimum çabayla maksimum yol tutuş gücü: Gelişmiş Çekiş Kontrol Sistemi, tekerleklerin gereksiz patinaj yapmasını engelliyor ve ihtiyacınız olduğunda en iyi kavrama gücü, performans ve dengeyi sağlıyor.
  • Yükünüze uyum sağlayan kontrol özellikleri: Adaptif Yük Kontrolü özelliği, Elektronik Stabilite Kontrol sistemini aracınızın taşıdığı toplam ağırlığa göre ayarlanıyor.
  • Treylerinizin güvenli çekişini sağlar: Treyler Eğim Kontrol sistemi, treylerin ‘gezinmesini’ veya savrulmasını algılıyor, sorunun giderilmesine yardımcı olmak için aracınızın hızını düşürerek daha kontrollü çekiş sağlıyor.
  • Devrilmeye karşı kesintisiz koruma: Ford’a özel devrilme oranı sensörü özellikle yüksek ağırlık merkezli durumlarda ve dışa eğimli virajlarda Devrilme Önleyici Sistemin lastikleri yerde tutmasına yardımcı oluyor.

2. El Ford Ranger İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here