Yeni Citroen C4 Fiyatları Belli Oldu

0
2185
Yeni Citroen C4

Yeni Citroen C4 Fiyatları belli oldu. Yeni Citroen C4 lansmana özel kampanyalı fiyatlarıyla çok yakında satışa sunulacak. Sportif ve dinamik tasarımıyla büyük beğeni toplayan Yeni Citroen C4’ün lansmana özel kampanyalı fiyatlarını sizler için listeledik.

Yeni Citroen C4 Fiyat Listesi

Yeni Citroen C4 Tasarım

Coupe tasarım formuyla oldukça sportif görünen Yeni Citroen C4 keskin ve dinamik çizgileriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Köşeli tasarıma sahip iki parçalı ön farları aracın oldukça sıra dışı görünmesini sağlıyor.

Otomobilin keskin çizgileri çok daha hareketli ve dinamik görünmesini sağlıyor. Çift renk seçeneği ile sunulan araç renkli tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Arka cama doğru keskin bir şekilde inen tavan yapısı aracı çok daha sportif bir görünüme kavuşturuyor.

Yeni Citroen C4 İç Mekan

yeni citroen c4 iç mekan

Yeni nesil konfor ekipmanları ve teknolojik donanımlarıyla keyifli bir yolculuk yaşatan Yeni  C4 geniş ve konforlu iç yaşam alanıyla üst seviyede rahatlık ve konfor sunuyor. Modern ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan iç mekan oldukça estetik ve şık duruyor.

Yeni nesil dijital kokpit sistemi ve geniş multimedya ekranı sürüş deneyiminizi keyifli ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Motor Seçenekleri ve Performans

1.2 Puretech benzinli ve 1.5 BlueHDI dizel motor seçenekleri ile satışa sunulacak olan otomobil performansı ve verimliliği bir arada sunuyor. Geliştirilmiş ağırlık dağılımı ve yeni nesil sürüş dinamikleri ile güçlü bir yol tutuşu sunan otomobil performanslı motor seçenekleri ile rahat bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Yeni nesil süspansiyon sistemi ve konfor ekipmanları ile oldukça rahat ve konforlu yolculuk deneyimi yaşatan Yeni Citroen C4; gelişmiş güvenlik donanımları sayesinde tüm yolcuların güvenli bir şekilde yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Sıfır KM Citroen İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here