Yeni 2021 Volkswagen T7 Multivan’ın onu diğer araçlardan ayıran ilginç bir özelliği var. Volkswagen, sürekli olarak yeni teaser’lar ve bilgiler yayınlayarak yeni nesil T7 Multivan’ın heyecanını artırmaya devam ediyor. Volkswagen bunlara bir yenisini daha ekledi ve yeni bir tane teaser yayınladı. Marka bu sefer içeriye bir bakış sağlayarak arka yolcu bölmesinde bulunan tabloyu vurguladı.

Yeni 2021 Volkswagen T7 Multivan’ın İlginç Özelliği

Geleneksel bir vites kolunun olmaması, iki ön koltuk arasında boş alan olduğu anlamına gelir. Böylece öndeki yolcular bir durma sırasında çocukları kolayca kontrol edebilir. Ayrıca arakadaki soğutma kutusundan bir şey almak için hızla arkaya geçebilir. Kokpitte hareket etmeleri gerekmediğinde, yeni çok işlevli masayı koltuklar arasında bir konsol olarak arkadan kullanabilirler.

Neredeyse kırk yıldır tüm Multivan’larda bulunan ve buna rağmen bu kadar özel olan şey nedir? Bu soruya Volkswagen daha ilk tasarımda cevap bulmuştur. Çok kullanışlı olan orta alanda arkadan öne ve tersi yönde hareket sağlayan sistemi tanıttı. Ayrıca bu tasarım yana açılarak masa olabiliyor. Yeni ray sistemi sayesinde arkadan öne kolayca hareket oldukça pratik hale geldi.

Sonuç olarak, ön koltuklar arasında bir orta konsol gibi farklı şekillerde kullanılabilir. Üst kısımda üç bardak tutucusu ve bir saklama bölmesi vardır. Ek saklama bölmelerine erişmek için büyük bir düğmeye basılarak kaldırılabilir. Ayrıca masanın iki yarısı da dışarı çekilebilir. Ve içeride kolayca yeniden konumlandırılabildiğinden, giriş ve çıkışı etkilemeyecektir.

Volkswagen Ticari Araçlar baş tasarımcısı Albert Kirzinger, “Esneklik, kullanılabilir esneklik. İlk koltuk sırasından üçüncü sıraya kadar kesinlikle düz bir zemine sahibiz. Sadece hayal edin, aracın içinde her yerde kullanabileceğiniz çok işlevli bir cihazımız var. Harika bir USP ile saf esneklik. İşte yeni Multivan” açıklamalarını yaptı.

Yeni 2021 Volkswagen T7 Multivan'ın İlginç Özelliği!

Volkswagen, insan taşıyıcısının tavan boşluğunun selefininkine eşit olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, Golf Mk8 ile aynı platforma dayanan 2021 T7 Multivan’ın Haziran ortasında gösterileceği düşünülüyor. Muhtemelen birkaç gün uzakta olan gelecekteki bir teaser’da detaylandırılacak olan ilk kez panoramik bir açılır tavana sahip.

İkinci El Volkswagen T Serisi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here