Ford Avrupa Pazarına Öncülük Etmek İstiyor!

0
812

Ford Avrupa pazarına öncülük etmek istiyor. Ünlü markanın Amerika’daki üretim mirasının en iyisini Avrupa’da da elde etmek istiyor. Ford çok uzun yıllardan beri hem binek hem de ticari araç sektörüne yön vermeye devam ediyor. Marka Amerika pazarında elde ettiği tüm saygınlığı ve mirasını Avrupa pazarında da adım adım gerçekleştiriyor. Ford var olan içten yanmalı motorlarda en iyi kalite ve özellikte araç sunmaya devam ediyor. Ayrıca elektrikli araç alanında yaptığı yenilikler ve süreçlerinde ilerlemeye devam ediyor.

Ford Avrupa Pazarına Öncülük Etmek İstiyor

Marka birkaç yıl önce ABD’de yaptığı gibi, Ford Avrupa serisini SUV’lara ve crossover’lara kaydırıyor. Ford yetkilileri Puma’nın artık Fiesta’dan daha fazla sattığını belirtti. Ve Avrupa’da adım adım hedeflerini gerçekleştiriyor ve faydalarını çoktan görmüş durumda.  Ford Avrupa patronu Stuart Rowley Financial Times Otomobilin Geleceği konferansında konuştu. Ayrıca Rowley, markanın iddialı elektrifikasyon planları olduğunu doğruladı.

Autocar tarafından bildirildiği üzere, “Değişim yaparak kamu hizmetlerinde [SUV] daha da büyüyor. Avrupa’da Ford portföyünün değiştiğini görüyorsunuz.” dedi. Ayrıca, “İleriye dönük olarak, bütün Ford araçları elektrikli olacak ve bunların etrafında deneyimler inşa edeceğiz. Daha farklı, daha kararlı bir binek araç portföyüne sahip olacağız.” açıklamalarını ekledi.

Ford, Avrupa Pazarına Öncülük Etmek İstiyor- Ford Puma
Ford, Avrupa Pazarına Öncülük Etmek İstiyor- Ford Puma

Rowley, Ford’un Avrupa’daki tek ABD otomobil üreticisi olduğunu söyledi. Ayrıca bu durumun şirkete yerel rakiplerinin karşılayamayacağı bir şey verdiğini de sözlerine ekledi. Ünlü marka

Ford Avrupa patronu Stuart Rowley, “Ford şu anda Avrupa’daki tek Amerikan markası konumunda. Ve bu, üzerine inşa edebileceğimiz eşsiz bir konum. Pek çok alıcı ve Ford markası fanları bu özelliklerin bazılarından etkileniyor. Bu konumda sadece Ford bu tür ürünleri pazara sunabilir. ” açıklamalarını ekledi.

Tabii ki, bu Mavi Oval’in Eski Kıta’da başa çıkacak zorlukları olmadığı anlamına gelmez. Rowley, İngiltere-AB trafiğe kapalı ticaret bölgesinde üretilmeyen araçların artık Avrupa’da ilerleyen niş ürünler olarak sunulacağını açıkladı. Emisyon düzenlemeleri ile birlikte Avrupa’ya daha fazla hitap eder hale geliyor. Ancak oldukça iyi satış potansiyeline sahip olmasına rağmen, Bronco’nun Avrupa’da satılmamasının temel nedeni olduğu düşünülüyor.

İkinci El Ford Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here