Volvo & Google İşbirliği

0
1444

Volvo Cars yeni nesil bağlantılı otomobillerde yer alacak Android tabanlı sistemleri geliştirmek üzere Google ile işbirliği yapıyor

Volvo ile Google kullanıcıyı son derece memnun edecek çok keyifli bir dijital tabanlı anlaşma yaptı. Volvo hayranlarının sayısının arttıracak olan bu anlaşma, geleceğin otomobilleri örneği olma yolunda markanın en güçlü adımlarından biri olarak görülüyor.

Volvo

Volvo’nun connected car özelliğine sahip araçlarda android alt yapısını geliştirmek üzere Google ile anlaşma yapıldı. Android tabanlı sistemini geliştirmek amacıyla Google ile işbirliğine giden marka, geleceğe göz kırptı bile.

Volvo

Volvo Android Alt Yapısı

Bilindiği üzere Volvo markası yıllardır üst segmette araç üretiyor. Ancak marka, sadece konfor ve güvenlik konusunda değil, araç içi eğlence, bilgi, haberleşme konularında da dijital çağı fazlasıyla yakalayan hatta otomotiv endüstrisinde dijital çağa yön veren bir yaklaşım sergiliyor.

Markanın Connected Cars adlı projesinde mevcut güçlü bir android alt yapı söz konusuydu. Marka, bu yapıyı çok daha online ve çok daha yenilikçi kılmak üzere dünyanın en büyük teknoloji geliştirme platformu olan Google ile işbirliği yapmaya karar verdi. Şimdi daha dijital, daha donanımlı, daha bilgili, daha güvenli ve daha eğlenceli olacak.

Google & Volvo Android İşbirliğiyle Geliştirilen Araçlar Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Markanın Google ile yaptığı işbirliği sonucunda geliştirilen Volvo marka otomobiller iki yıl içinde satışa sunulacak. Yani 2019 model ve 2020 model Volvo araçlar, Google’ın dijital çözümlerini kullanıcısına sunacak.

Ne Gibi Yenilikler Olacak?

Öncelikle otomobiliyle iletişim kurabilen sürücülerle adeta bir devrim yaşanacak. Markanın modelleri, ya da yeni çıkacak araçlar, sürücüsü ile, diğer araçlarla iletişim halinde olacak. İşte bu da gerçek bir devrim.

Google Bu Konuda Ne Düşünüyor?

Otomotiv endüstrisi fazlasıyla dijitalleşmeyi başladı. Artık, yazılım alt yapısını otomobil markalarıyla birlikte anar olduk. Gelecekte telefon eden, mesaj gönderen, trafikteki araçlarla iletişim kurabilen, sürücüsünü sesli olarak uyarabilen ve çok daha fazlasını yapabilen araçlar kullanıyor olacağız. Google arasındaki android tabanlı işbirliği 17 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek olan meşhur Google I/O’da anons edilecek. Akıllı araç teknolojisine fazlasıyla önem veren Google, konu hakkında detaylı bilgi paylaşacak.

İkinci El İlanlar

Sıfır Kilometre Volvo İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here