Trafik Sigortasında Uygun Fiyata Ulaşmanın Yolu

0
1184

Aylardır devam eden trafik sigortası fiyatları ile ilgili tartışmaların ardından araç sahipleri, nasıl daha uygun fiyata poliçe yaptırabileceklerinin arayışı içerisine girerken, bu süreçte online sigorta platformlarının önemi ise bir kez daha öne çıktı.

Trafik Sigortasında Uygun Fiyata Ulaşmanın Yolu

Geçtiğimiz yıllarda trafik sigortası primlerinin şu ankine göre daha uygun seviyelerde olması, sürücüleri çok fazla arayışta bulunmadan herhangi bir şirketten poliçelerini yaptırmalarına neden oluyordu. Ancak son 1.5 yılda zorunlu trafik sigortasında meydana gelen %200’lere varan fiyat artışları, araç sahiplerinin de eski alışkanlıklarını terk ederek daha uygun fiyata poliçe yaptırmak için farklı alternatiflere yönelmelerinin yolunu açtı.

Özellikle Türkiye’deki online sigortacılığın lider kuruluşu Sigortam.net bu dönemde sürücülerin en fazla tercih ettikleri platformların başında geldi. Sigortam.net’in bu düzeyde tercih edilmesinde ise online olarak sadece 2 dakika içerisinde en iyi şirketlerin tekliflerini sunması, müşterilerine en iyi fiyat garantisi vermesi ve 16 yıla dayanan tecrübesi gibi nedenler ön plana çıkıyor.

Aracınızın Trafik Sigortası Fiyatını Öğrenmek için Tıklayın

Poliçenizi Günün İstediğiniz Saatinde Yaptırabilirsiniz

Aracının zorunlu trafik sigortasını Sigortam.net’ten yaptıranları “en iyi fiyat garantisi” dışında farklı sürprizler de bekliyor.Poliçesini en uygun fiyata yaptıran sürücüler ayrıca Sigortam.net’in mevcut kampanyalarından yararlanarak kazançlarına kazanç katmanın keyfini yaşıyor.

Eğer siz de aracınızın zorunlu trafik sigortası poliçesine gereğinden daha fazla ödemek istemiyorsanız ister online olarak, isterseniz 444 24 00 numaralı 7/24 kesintisiz Sigorta Destek Hattı’nı arayarak Sigortam.net ile Türkiye’nin en iyi sigorta şirketlerinin tekliflerini 3 dakikada alabilir, gelen teklifleri karşılaştırarak bütçeniz için en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here