Volkswagen Passat’ın Dayanılmaz Cazibesi

0
4020

Hem sedan yapıda hem de sportif tarzdaki Volkswagen Passat, yıllardır pek çok otomobil tutkununun hayallerini süslüyor. Passat denilince akla prestij, güç, konforlu donanım ve tasarım geliyor.

Yeni Volkswagen Passat Daha sportif bir görüne sahip olan “ağır abi” tarzını da çok terk etmeyen Yeni Passat’taki Trafikte Sürüş Asistanı, Çevresel Görüş Sistemi gibi teknik donanımlar, araba kullanmayı konforlu kılıyor. Anahtarsız çalıştırma sistemi, çok fonksiyonel deri direksiyon, led stop lambaları, 586 litre bagaj kapasitesi, yeni Volkswagen Passat’ın dikkat çeken diğer özellikleri arasında sıralanabilir.

İlk Volkswagen Passat’tan Bugüne Prestij Hikayesi

İlk Volkswagen Passat, 1967 yılında Almanya’daki Volkswagen fabrikasında üretildi. İlk Passatlar, temelde kompakt bir aile arabası olarak üretilmiştir. Sonradan biraz daha bussines bir tarza bürünmüş ve boyut olarak da büyümüştür. Tasarımıyla her dönem dikkat çeken Passat, 2015’te tüm dünyada kabul gören çok prestijli bir ödül olan Yılın Otomobili Ödülünü almıştır.

Passat’ın Anlamı

Almanca’da Passat sözcüğü “alize rüzgarları” anlamına geliyor. Bu hoş ismi de yere yakın, sportif tasarımından almış.

Passat’a Alternatif Markalar

Trafikte her otomobil meraklısının başını çevirip baktığı arabalardan biridir Passat. Bir Volkswagen Passat’a sahip olmak, prestijli, havalı, modern ve güçlü bir otomobilin keyfini sürmekle eş anlamlıdır. Passat’ın tarzına muadil otomobil modelleri ise Honda Accort, Audi A4, Renault’un Latitude modeli, Volvo S60 ve Opel İnsignia olarak gösterilebilir.

Aradığınız İkinci El Volkswagen Passat arabam.com’da!

Online ikinci el araba almayı güvenli ve konforlu kılmaya odaklanan arabam.com ilanları arasında hayalinideki Volkswagen Passat’ı bulabilirsiniz. Bir Volkswagen Passat sahibi olmak isin için önemliyse hemen marka filtreleme yaparak Passat ilanlarına bakmaya başlayın. Belki de sahibinden acil satılık Volkswagen Passat ilanlarından biri size hayallerinizi sunar.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here