Toyota’dan sonbahar indirimi

0
1244

Toyota’nın eylül ayı kampanyasında yolların en tutumlu aracı Yaris Hybrid ve tüm zorlukların üstesinden başarıyla gelen efsane pick-up Hilux için özel avantajlar sunuluyor.

Yaris Hybrid için ise 6 bin TL’ye varan indirim veya 24 bin lira için 18 ay taksit seçeneğine “0” faiz uygulamalarından biri tercih edilebilecek. Hilux Hi Cruiser’a sahip olmak isteyenlere de kampanyada sunulan 5 bin TL’lik indirim veya 25 bin TL için 20 ay vadeye “0” faiz alternatifi bulunuyor.

İndirim yerine kredi kullanmak isteyenlere büyük fırsatlar sunan eylül kampanyasında; 3 bin TL’ye varan indirim ile sunulan Yaris 1.33 için 17 bin TL ve Hilux 4×2 modellerinde de 24 bin TL’lik 12 ay vade kullanımında da “0” faiz uygulaması devam ediyor. Tasarımı, donanımı, teknolojik üstün özellikleri ve benzersiz off-road yetenekleriyle zorlu yolların efsane aracı Hilux da eylül kampanyasında 5 bin TL’ye varan indirimler ile yer alıyor. Hilux’a, 76 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Toyota, eylül ayı kampanyasında 6 bin TL’ye varan indirimlerin yanında taksitler de 6 ay ertelenebiliyor. Bunun yanında Toyota, mevcut piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturuyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here