Toyota ve BluE Nexus Yeni Bir Ortaklık Kuruyor!

3
12087

BluE Nexus Şirketi (BluE Nexus) ve Toyota Motor Corporation (Toyota) Elektrikli araçların hızlandırılmış olarak benimsenmesi için işbirliği yapacaklarını açıkladı. Toyota ve BluE Nexus ,ürünlerde rekabet güçlerini artırmak için birlikte çalışarak araçlar üretecekler. Elektrikli araç çalışmalarının yanı sıra satış yapılarını güçlendirmek, müşterilerine daha geniş teknik destek ve hizmetleri sunmak da iş birliğinin önemli amaçları arasında.

İki şirket, aynı amaçlarla bir araya geliyor!blue nexus 

Nisan 2019’daki kurumdan bu yana, BluE Nexus elektrikli otomobiller için önemli elektrikli sürücü modüllerinin büyümesi konusunda önemli çalışmalarda bulunuyor. Bu arada, başarılı otomobil üreticisi olarak güçlü yanlarından faydalanan Toyota, Toyota Hybrid System gibi farklı sistemler geliştirerek bunları piyasaya sunuyor.

Elektrikli otomobillerin hızlandırılmış bir şekilde benimsenmesine yönelik izlenim vererek amaçlarını belirttiler. Şirketler, güçlerini ve çekirdek yetkinliklerini kullanma niyetinde olduklarını, böylece birlikteliklerinden doğan güçlerden faydalanacaklarını söylüyorlar. Özellikle Toyota’nın BluE Nexus’a ek olarak motorlar, bataryalar ve farklı ana çevre parçaları için araştırma ve uygulamalarının olması onlar için artı bir özellik oluyor. Dünya çapında her türlü müşterinin taleplerine cevap vermek için iyi geliştirilmiş elektrikli sürücü modülleri dizisi oluşturacaklarını belirtiyorlar.

BluE Nexus ve Toyota için Büyük Yatırım

Ayrıca, Toyota yeni bir yatırım katkısı sağlayacak. Bu hedefe ulaşmak için BluE Nexus’un yüzde onluk hissesini satın alacak. İleriye dönük olarak, BluE Nexus ve Toyota birlikte gelişecekleri bir satış yapısı oluşturmak için birlikte çalışacak. BluE Nexus’un hisseleri Aisin Seiki Co., Ltd. ve DENSO Corporation arasında eşit şekilde paylaşılmışken şu anda yüzde onluk pay Toyota tarafından satın alınmış durumda.toyota

İkinci el Toyota İlanlarımıza Göz Atabilirsiniz!

Marka prensipleri değişiyor ve gelişiyor

Başlıca amaçları araç elektrifikasyonu için elektrikli sürücü modülleri geliştirmek, kalibre etmek ve satmak olan BluE Nexus’un amaçları gelişiyor. Şirket, iş tanımını artık kapsamlı elektrifikasyon danışmanlığı; elektrifikasyon sistemleri ve modülleri geliştirmek, kalibre etmek ve satmak olarak belirtiyor.

Toyota, araçlarında devrimsel fikirler uygulamaya başlayarak daha sonra bu fikri tekrarlamaya ve geliştirmeye devam eden bir şirket. Hibrit araçları dünyanın en iyilerinden bazılarıdır ve yenileri geliştirecek altyapı için geliştirmeler ve iş birlikleri yapıyor. Endüstrinin geri kalanı ve müşterilerin ilgisi hem tam elektrifikasyon yönünde ilerlerken, Toyota da bu gelişmelerden geri kalmıyor. Satışlarının yarısını 2025 yılına kadar elektrikli araçlardan almayı planlıyor.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here