Toyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid’in Lansmana Özel Fiyatlarına Bakın!

0
10361

Yeni Toyota Camry Hybrid fiyatı nasıl? Peki, kompakt SUV modeli yeni Rav4 Hybrid’in fiyatı neToyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid hakkında bilgi arayanlar için Toyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid lansmanı ile her şey netleşti…

Toyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid’in Lansmana Özel Fiyatlarına Bakın!

Toyota markası, hybrit otomobil konusunda çok güçlü bir pazar payına sahip. Tüm dünyada hybrit araba seçenekleri ve hybrit teknolojisi konusunda lider konumda bulunan Toyota, yakın gelecekte ürün gamının tamamına yakını için hybrit seçeneği sunuyor olacak. Bugün de ürün yelpazesinde en fazla hibrit motor seçeneği sunan marka Toyota. Diğer yandan Toyota’nın kullanıcı memnuniyeti alanında da çok net bir başarısı var. Dünya genelinde yapılan pek çok ankette kullanıcı memnuniyeti konusunda lider olduğu görülen Toyota modelleri, ülkemizde de çok tercih ediliyor. Son bir kaç aydır da Toyota meraklıları ve hybrit otomobil sevenler Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid modelleri hakkında haberleri bekliyordu. 

Toyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid’in Lansmanı Yapıldı!

Toyota, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de hybrit motor seçeneğini arttıracağını müjdelemişti. Bu konuda ilk haberlerden biri de geldi: Nisan ayının sonunda Toyota Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid’in lansmanı yapıldı. Bu iki yeni modelle birlikte bugün, Türkiye’de satışa sunulan 7 tane Hybrit Toyota seçeneği var.

Detaylar için buraya tıklayın!

Toyota’nın 2020 Vizyonu Hybriti Önemsiyor!

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Ali Haydar Bozkurt, Camry Hybrid ve Rav4 Hybrid’in lansmanında konuştu. “Hibrit artık gelecek stratejimizin temelini oluşturuyor” dedi. Toyota’nın 2020 vizyonu içinde her binek modelin bir hibrit versiyonu olması hedefini Türkiye olarak bir yıl öncesinden gerçekleştirdiklerini aktaran Bozkurt, artık her segmentteki binek otomobil modellerinin birer hibrit versiyonunun bulunduğunu söyledi. Hibriti tercih edenlerin sayısının günden güne arttığını belirten Bozkurt, “Şimdi de lüks segmentte Camry, SUV segmentinde de RAV4 ile hibrit ürün gamımızı genişletirken, hibrit versiyon seçeneğiyle müşterilerimizin taleplerine cevap vereceğiz” dedi. 

Toyota’nın Yeni Hybrit Modellerini Tanıyalım!

Toyota markası, ülkemizde ve dünyada hybrit otomobil seçeneği konusunda en zengin ürün gamına sahip marklardan biri. Marka Türkiye kullanıcısına Corolla, CH-R, Yaris, Auris, Auris Touring Sports ve Prius modellerinde hybrit motor seçeneği sunuyor. Şimdi, Camry ve RAV4 için de hybrit motor seçeneği sunulacak. Peki, bu iki modelin genel özellikleri ve fiyatları nasıl?

Yeni Camry Hybrid Hakkında

Markanın TNGA platformu üzerinde inşa edilen ve E segmentinde yarıştıracağı Toyota Camry Hybrid modelinin 2,5 litrelik motoru 218HP güç üretiyor. Fabrika verilerine göre 100km’de 4i3 litre yakıt tüketimi yapıyor. Camry Hybrid modelinin bagaj hacmi tam, 500 litre. 

Camry Hybrid Fiyatı

Toyota Camry Hybrid fiyatı 555 bin Tl. Ancak hem hibrit otomobil teşviği uygulanması hem de lansmana özel olarak yapılan indirimle Camry Hybrid’in fiyatı 479 bin TL’den başlıyor. 

Yeni RAV4 Hakkında

Toyota Yeni RAV4 hybrit modeli ile pazarda oldukça dominant bir etki yaratmayı hedefliyor. Kompakt SUV segmentindeki Toyota RAV4’ün 2019 modeli de TNGA platformunda inşa edildi. Kameralı dikiz aynası, alçaltılmış platform gibi detaylar ise bu yeni versiyona özel. 2,5 litrelik benzinli motor 222 HP güç üretiyor. 0-100km/s hızlanmasını 8,1 saniyede tamamlıyor. Fabrika verilerine göre yeni RAV4 hybrit yakıt tüketimi ortalaması 4,5 litre.

Yeni RAV4 Fiyatı

Yeni RAV4’ün indirimsiz ve teşviksiz fiyatı 368 bin 850 TL’den başlıyor. Devlet teşviği ve Toyota Türkiye’nin lansmana özel indirimleriyle otomobilin başlangıç fiyatı 336 bin TL’ye kadar düşüyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here