Toyota Auris’te Neler Değişti?

2018 Model Toyota Auris

2018 model Toyota Auris hakkında bilgi arayanlara keyifli bir inceleme yazısı hazırladık. Sıfır Toyota Auris almayı düşünüyorsanız haberimizi okuyun…

2018 Model Toyota Auris’te Değişen Ne Var?

Yeni Auris için gerçekten “yeni” demek yanlış olmaz. Zira, pek çok otomobil uzmanına göre araç baştan aşağı yenilenmiş. Hem daha yeni bir tasarım hem de daha yeni bir motor yapısı söz konusu. Üstelik yeni Auris’te değişenler arasında oldukça güçlü ve yenilikçi bir teknoloji de var.

Toyota Auris Hibrit 2018 Modeli

Ülkemizde en çok satan Hybrit otomobil olan Toyota Auris modeli yine aynı popülariteyi koruyacak gibi. 2018 model Auris için benzinli ve hybrit seçenekleri olacak ve elektrikli motorlu Auris’İn yine çok tutulacağı düşünülüyor.

1,2 litrelik benzinli motor seçeneği, 1,8 litre hacimli hybrit güç ünitesi önemli iki seçenek. Ayrıca 2,0 litrelik 180 beygir güç üreten hybrit ünite seçeneği de var.

Küçük sınıfta epey iddialı bir otomobil olan Toyota Auris 2018 modeli, tasarım anlamında da yenilenmiş. Daha dinamik, daha sporcu ve daha yarışçı bir imajı var.

Toyota Auris 2018 Arkadan Görünüm

Eskisine oranla yeni Auris 40mm daha uzun. Sadece uzamamış yeni Toyota Auris, aks mesafesi ve genişliği de arttırılmış. Durum böyle olunca net olarak çok daha ferah bir hacim elde edilmiş. Slim LED gündüz farları, LED arka stoplar, sportif tamponlar oldukça yenilikçi. Ön panjur, difilizör ve egzos çıkışları da çok sporcu bir imaj vermiş.

2 YORUMLAR

  1. toyota dan yine hiçbirşey yapmayıp sadece far-stop değiştirerek yapılmış bir model ve asla mevcut toyota ‘cılar harici gruba satamayacağı bir araç daha. Hiç şaşırmadım. Sonuçta toyota 🙂 Çok beklentiye girmemek lazım

  2. Dış ve iç tasarım tamamen değişmiş. Motor yapısı da mevcut hybridlerden farklı. Heyecanla beklediğim bir kasa. Şu andaki kasaların iç tasarımı çoğunlukla beğenilmiyordu. Yalnız, gelecek olan yeni kasada sunroof yine yok sanırım

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here