Tesla, Tarafında Yaşanan Yeni Gelişmeler

3
5897

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın yaptığı her şey gündeme bomba gibi düşüyor. Tesla, tarafında yaşanan yeni gelişmeleri sizin için araştırdık. Detaylı bilgi için okumaya devam edin…

1Tesla 5. Seviye Otonom Sürüş Teknolojisine Yakınlaştı

Otonom sürüş teknolojisine birçok firma yatırım yapıyor. ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla da otonom sürüş teknolojine yatırım yapan otomotiv firmalarının başında geliyor diyebiliriz. Şangay’da düzenlenen Dünya Yapay Zeka Konferansı’nın (WAIC) açılış töreninde mesajlı video ile katılan Tesla CEO’su Elon Musk, şirketin 5. seviye otonom sürüş teknolojisine ulaşmaya çok yakın olduğunu söyledi. Musk, “bu seviyenin tam bir özerklik olacağından eminim, tam bir işlevselliğe sahip olacak ve sanırım çok hızlı gerçekleşecek ” dedi. Bunlara ek olarak Musk, yeni soğutma ve ısıtma sistemleri üzerine çalıştıklarını bu sayede araçlarda ileri seviyedeki bilgisayarları kullanabileceğini dile getirdi.

25. Seviye Otonom Araç Nedir?

5.seviye otonom araç, sürücünün hiçbir müdahalesi olmadan A noktasından B noktasına kendi kendine gidebilen araçlardır.

En yeni 2.el elektrikli araç ilanlarına bakmadan geçmeyin!

3Tesla’nın Değeri Her Geçen Gün Artıyor

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın piyasa değeri 5 gün içinde üç büyük otomobil markasının toplam değerini aştı. Tesla, Detroit Üçlüsü (GM, Ford Motor Co. ve Fiat Chrysler) olarak biline otomobil devleri geçti.

Koronavirüs salgınından sonra çabuk toparlanan Tesla, yeni teknolojileri de kullanarak markasına değer katmaya devam ediyor.

4Tesla CEO’su Elon Musk İnternet Üzerinde Şort Sattı

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter hesabı üzerinde, limitli sayıda Tesla markalı şort satacağını duyurdu. Model satışı çıktıktan çok kısa bir sürede tükendi.

Yaptığı açıklamalarla gündemde düşmeyen Musk, bu seferde otomotiv sektörü dışında bir ürünler müşterilerin karşısına çıktı.

İnternet üzerinde satışı yapılan şortun tasarımı da dikkat çekti. Kırmızı renkli şortun önünde, altın renkli bir Tesla logosu yer verilmiş. Arkasında ise yine altın renkli S3XY (Tesla’nın otomobil modelleri olan S, 3, X ve Y’nin bir araya getirilmiş) yazısı yer alıyor.

Şortun satış fiyatı ise (69 dolar 42 cent) 480 TL’dir.

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here