Tesla Model S, elektrikli otomobil pazarında en çok konuşulan modellerden biridir ve aşırı hızlanma ve yüksek teknolojili bir kabinin bir kombinasyonu isteyen elektrikli araç kullananlar için bol miktarda çekiciliğe sahiptir. Tesla’nın kısa menzil sınırlamalarıyla yaşayabilirseniz, bu araba tam size göredir. Ayrıca Model S gayet de geniş ve pratiktir. Daha ucuz ve nispeten uygun fiyatlı Model 3 ile birlikte bir Model X SUV de satışta. Ancak bu, yarım milyon siparişi yerine getirmeyi hedefleyen şirket, üretim hedeflerine ulaşmak için mücadele ederken, fabrikadaki sorunlardan muzdarip.

Tesla

Bir Model S’yi sürmek gerçekten kolay: sensörler arabada oturduğunuzu algılayıp çalıştırıyor, el freni veya marş düğmesi yoktur. Tek yapmanız gereken, kolona monteli,  Mercedes kaynaklı vites seçiciyi sürücüye yerleştirmek ve sessizce hareket etmek. Model S’yi başlatmak için gereken etkileşim eksikliği ilk başta biraz sinir bozucu olabilir, ancak hızla ikinci doğal haline gelir.

Tesla Model S

Gaza nazik bir dokunuş yapın ve araç anında tepki verir. Model S’nin tüm versiyonları dört tekerlekten çekişlidir ve bol miktarda çekişe sahiptir. Ve rahat olduğunuzda, tüm versiyonlar otoyol hızlarında rahatça seyir edebilir. Yine de hızlı hızlanma sizi gülümsetecek olsa da, herhangi bir şevkli sürüş menzilinizi yer. Tesla tam şarjla Uzun Menzilli’nin 379 mil yol alacağını iddia ediyor, ancak sürüş tarzınız ne olursa olsun, otomobilin enerji akışı verileri sizi daima tam olarak bilgilendirerek menzil kaygısını biraz sınırlıyor.

Model S İç Tasarım

Tesla Model S

Bir Jaguar XF izine sahip olan alçak lüks sedan şekli ile Model S kötü görünümlü bir araba değil. Geniş arka kısımları ve geniş tavan çizgisi, isteğe bağlı 21 inçlik jantlarla birleşerek ona yolda sportif bir duruş sağlıyor. Geniş sürücü kapısını açın ve fark edeceğiniz ilk şey, gösterge panelindeki 17 inçlik devasa dokunmatik ekran ve gösterge panelindeki başka bir TFT ekran olacaktır. Kabinin geri kalanı, akıcı çizgiler ve lüks ancak gösterişli olmayan minimalist bir tasarımla sade tutuldu. Genel olarak, kalite oldukça iyidir, ancak kabindeki bazı plastikler biraz ucuzdur ve Model S kesinlikle bir Porsche Panamera kadar lüks değildir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here