Kia Ceed Sınıfın en keyifli tasarıma sahip modellerinden birisi olmakla beraber , şık, sportif, havalı, eğlenceli bir yol arkadaşı.

Üstelik çok da ekonomik bir sürüş keyfi sunuyor. Peki 2021 model Kia Cee’d fiyatları nasıl, Kia Cee’d özellikleri neler, Kia Cee’d kampanyalı fiyatları yeterince cazip mi? Kia Cee’d’i bu sınıfta araç arayanlar için tepeden tırnağa inceledik.

1

Kia Ceed

2Yeni Kia Ceed Fiyatı ve Performans Özellikleri

İkinci el Kia Cee’d almak üzere ya da sıfır km Kia Cee’d almak üzere araştırma yapıyorsanız bu haberimiz tam size göre. Kia Cee’d hakkında aradığınız bilgileri bulabilir, daha kolay karar verebilirsiniz.

Öncelikle Kia Cee’d’in tasarımı bu yıl epey değişti. Çok daha sportif çizgilerle ve daha fazla özgün görünme isteğiyle Cee’d değişti.

32021 Model Ceed Tasarım Detayları

2021 Cee’d’de yan aynalara entegre LED farlar, yüksek omuz çizgisi, çok farklı ve tarz yaratan arka spot lambaları gerçekten ilk bakışta dikkat çekiyor.

Son model Cee’d iç mekanda öyle bir optimizasyon yapmış ki; kullanıcı sadece yola odaklanırken tüm bilgileri de anlık olarak edinebiliyor. Böylece güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Konfor odaklı detaylar ise şaşırtıcı derecede keyifli. Örneğin on yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu, iki parçalı panaromik açılır tavan, arka görüş kamerası, akıllı park sistemi konforu fazlasıyla arttıran detaylar.

4Akıllı Park Sistemi

Kia markasının son yıllarda kullanıcıya sunduğu en önemli gelişmiş optimizasyon detaylarından biri Akıllı Park Sistemi. Bu sistem, alışmış olduğunuz anlaşılması zor ‘çok teknolojik’ akıllı park sistemlerinden oldukça sade olmasıyla ayrışıyor. Basit bir ara yüz ile sunulan yazılım, kullanıcının bu sisteme hemen alışmasını sağlıyor.

5Renk Seçenekleri Neler?

2021 Kia Cee’d metalik renk tonlarında sunuluyor. Beyaz metalik, Sirius gümüş metalik, kurşun gri metalik, kırmızı metalik ve siyah metalik olmak üzere toplam beş farklı renk seçeneği var.

6Kia Ceed Motor ve Şanzıman

Sıfır Kia’lar, 7 ileri DCT Çift kavramalı şanzıman ve manuel şanzıman seçenekleriyle sunuluyor.

72021 Model Kia Ceed Fiyatı

Sıfır km Kia Cee’d almayı düşünüyorsanız arabam.com Sıfır km Kia Cee’d ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca yıl boyunca Kia kampanyaları için galerilerin ilanlarını da takibe alabilir, cazip fiyatlarla sıfır km Kia Cee’d sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken arabam.com Yetkili Bayiler listesini incelemek. Kia Cee’d 2021 fiyatı ise 192.300 TL’den başlıyor.

İkinci El Kia Ceed İlanları

Tekeriniz taşa değmesin.

Kia Ceed

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here