Suzuki S-Cross Satışa Sunuluyor!

1ÇEKİK GÖZLÜ SUZUKİ S- CROSS, YENİ TASARIMI İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Küçük Crossover segmentindeki otomobiller e her gün bir yeni model ekleniyor. Yoğun rekabettin yaşandığı bu arenada, Suzuki yeni modelini tanıttı ve SX4 S- Cross’u geride bırakarak “S- CROSS” lan yüksek sürüş yeteneğine sahip modeli piyasaya sürdü. Model, yeni tasarımıyla da dikkat çekiyor.

2SUZUKİ ÜRETİCİ FİRMASINA GENEL BİR BAKIŞ

Suzuki Motor Anonim Şirketi, birçok farklı türde taşıt üreten bir Japon otomotiv firmasıdır. 109 yılında kurulan şirket “Michııo Suzuki tarafından Hamamatsu, Shizuıoka’da dokuma tezgahı fabrikası kurarak ticari yolculuğuna başlamıştır. 1952’de ‘Powers Free’ isimli ilk motorlu bisikleti satışa sunan kuruluş, 1954 yılında ‘Suzuki Motor Corporation’ olarak isim değiştirmiş ve nihayet 1955’te Japonya’nın hafif sınıf otomobil ihtiyacını karşılamak için 360cc, 2-zamanlı, ‘Suzulight’ adlı otomobilini satışa sürmüştür.

Ogün’den bugüne otomobil ve motosiklet modelleri ile dünya taşıt pazarında söz sahibi olan önemli kuruluşlardan olan Suzuki, 2021 yılında da Çekik gözlü Suzuki S-Cross ile adından söz ettiriyor.

3Yeni Nesil Suzuki S-Cross’un Görünüş Samuray Kadar Gizemli

Güncel Crossover Model S- Cross, Macaristan’da üretilecek ve ön kısmında Piano Black ile süslenmiş büyük bir ızgara bulunuyor. Izgaranın bitiminden itibaren başlayan 3 parçalı LED farlar ise ön yüze, samurayların siyah maskelerinin gerisinden bakan, çekik ve keskin gözlerinin cazibesini kazandırmış.

Kesik bir arka kısma sahip olan model, geniş stop lambalarına sahip. Ön ve arkada plastik korumalar bulunuyor.

4SUZUKİ S- CROSS, İÇ DİZAYNI MİNİMAL JAPON ZEVKİNİ YANSITIYOR

Yeni versiyon Crossover Modelin; kabinde, multimedya ekranı 9 inç büyüklüğünde. Apple CarPlay sistemi ile desteklenen bir bilgi- eğlence ekranı var.  Düzenli, şık ve yalın bir zevkin ütünü olan iç mekan tasarımı, kullanıcısını teknoloji ile buluşturarak rahat ettiriyor.

5YENİ VERSİYONUN KAPUTUNUN ALTINDA UZAK DOĞULU BİR KAPLAN YATIYOR

Yeni Versiyonun Kaputunun Altında Uzakdoğulu Bir Kaplan Yatıyor. Motor, 1,4 litrelik turbolu bir motor. Yarı Hibrit desteği sunularak 130 bg güç ve 235 Nm tork üretebilecek güce sahip.  Saatte 0 kilometreden 100 km’ye 9,5 saniyede ulaşabiliyor.

Suzuki S-Cross, satışlarının 2021 yılının aralık ayında başlaması planlanıyor.

İkinci El Suzuki S-Cross İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

   Suzuki S-Cross

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here