Suzuki Online Satış Hizmetini Duyurdu

2
3240

Suzuki, koronavirüs salgınında alınan önemler dolayısıyla evlerinden çıkamayan müşterilerini yalnız bırakmıyor. Bu süreçte müşterilerinin evlerindeyken araç alım işlemlerini kolaylaştırmak için yeni bir uygulamaya imza attı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle insanlar mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor. Suzuki, online olarak sıfır kilometre araç alınabilecek bir uygulama başlattı. Suzuki’m Kapımda adı verilen yeni uygulama ile araç sahibi olmak isteyen ancak evden çıkmayı tercih etmeyen kişiler online görüşme yaparak araç sahibi olabiliyor.

“Bu süreç bize cesaret verdi.”

Yaşan bu gelişmeler sonucu Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin’nin yaptığı açıklama şöyle; “Her şerde bir hayır var sözü çok doğru. Covid-19 sebebiyle tüm otomotiv firmaları globalde ve ülkemizde uzun vadede planladıkları birçok dijital hizmeti öne çekmeye başladılar. Böylece bu sıkıntı bize yeni hizmetleri devreye almak için cesaret verdi” dedi.

Suzuki’m Kapımda Uygulamasının Faydaları

Suzuki’m Kapımda uygulaması sayesinde satış için gerekli olan tüm işlemler internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştiriliyor. İnternet dışında yapılması gereken tüm işlemler Suzuki yetkili satıcıları tarafından yapılıyor. Alınan araç kapıya teslim ediliyor.  Bu uygulama sayesinde kullanıcılar evinden ayrılmadan araç sahibi olabiliyor.

En yeni ikinci el Suzuki ilanlarını hemen inceleyebilirsiniz

Kağan Dağtekin’den açıklamasında; “Birçok sürecin yetkili satıcılarımız tarafından gerçekleştirilebildiği uygulamada, otomobili kapıya kadar getiriyor ve satın alım işlemlerinizi teslimat sırasında tamamlayabiliyoruz. Böylece otomobil severler, evlerinden çıkmadan sıfır kilometre bir Suzuki’ye sahip olabiliyor” dedi.

Suzuki, koronavirüs salgını sürecinde garantisi süresi dolan ve servise getirilemeyen otomobil ve motosikletlerin garanti sürelerini uzatıyor. Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında garantisi dolan otomobil ve motosikletlerin garanti süreleri 18 Temmuz 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Garanti Sürelerini Uzatan Diğer Otomotiv Firmaları

Geçtiğimiz günlerde Mercedes-Benz, Tofaş ve Skoda da garanti sürelerini uzatmıştı.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here