SUV’lara Alternatif : 2020 Skoda Octavia Scout

1
26581
Skoda Octavia Scout

2020 Skoda Octavia Scout

2019 senesini iyi şekilde geçiren Skoda, en önemli modellerini de güçlendirmeye devam ediyor. En çok satan modellerden Octavia’ya, Octavia Scout versiyonunu ekliyor.

Skoda’nın diğer modellerinden de bildiğimiz Scout uzantısı, 2020 model yılıyla birlikte Octavia’ya da dahil ediliyor.

Skoda Octavia Scout

Motor Seçenekleri

2020 Skoda Octavia Scout için açıklanan motor seçenekleri de kullanıcıların isteklerine göre şekillenecek.

Önden çekişli olarak sahip olmak isteyen müşteriler 115 beygirlik 2.0 TDI veya 150 beygirlik 1.5 TSI motoru seçebiliyor.

Yeni Skoda Octavia Scout’u daha güçlü bir performansla almak isteyenler için190 beygirlik 2.0 TSI veya 150 beygirlik 2.0 TDI motor seçenekleri var.

Skoda Octavia Scout

Skoda, Scout modelini diğer Octavia’lardan farklı hale getirmek için iç dizaynda güzel dokunuşlar yapmış. Orta konsolda ahşaba benzer parçaları kullanılmış. İç dizaynda kullanılan krom detaylar ise kalite hissini arttırırken kahverengi dikişler de yeni modele özel görünüyor.

Yakın zamanda satışa çıkacak olan 2020 Skoda Octavia Scout’ta gümüş tavan rayları, ısıtmalı ve elektrikli katlanır yan ayna, LED sis farı gibi donanımlar standart iken 10″ multimedya ekranı ve full-LED matrix farlar opsiyon listesinde yer alıyor.

Fiyat ve araçla ilgili diğer detayların ise Temmuz ayında açıklanması bekleniyor.

Garanti Sürelerini Uzattı

Skoda koronavirüsten dolayı dışarı çıkamayan müşterilerin garanti sürelerini 3 ay boyunca uzatma kararı aldı. Buna göre 1 Mart 2020 ve 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında garantisi bitecek olan araçların, garanti süreleri otomatik olarak 90 gün süreyle uzatıldı.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here