Royal Enfield Himalayan’ın 2021’de Satışa Çıkacak

0
1860

Royal Enfield Himalayan’ın 2021’de Satışa Çıkacak! ROYAL ENFIELD, son yıllarda Hindistan’dan gelen bir dizi yeni model ve güncelleme dalgasıyla küresel motosiklet endüstrisini etkilemeye çalışmak ile meşguldü. Royal Endield’ın en etkili ve bilinen motosiklet Himalayandır. Yapı, tasarım ve teknik özelliklerine baktığımız zaman rakiplerinden daha iyi olduğunu görebilmekteyiz. Fakat ülkemizde yeterince tercih edilmemektedir.

Yeni Royal Enfield Himalayanın 2021de Satışa Çıkması PlanlanıyorYine de Royal Enfield Dünya çapında popülerliğini kanıtladı ve Royal Enfield Himalayan, 2021 için bir facelift ile yenilenmek üzere gelmektedir. Yenilenen özellikler, Royal Enfield’ın Meteor 350’de piyasaya sürüldüğü gibi basit ve akıllı yeni navigasyon sistemine sahip olacaktır. Tasarım ve teknik özelliklerine baktığımız zaman Royal Enfield, rakiplerinden aykırı olmayı başarmaktadır. Maceracı tasarımı sayesinde ilgi çekici ve uzun yollarda rahatlıkla sürüş olanağı sağlamaktadır. Ek donanımlar ve sonradan satılan sürüş kitleri sayesinde kişiselleştirilme olanağı sağlamaktadır.

2021 Royal Enfield’ın Yeni Özellikleri Nelerdir?Yeni Royal Enfield Himalayanın 2021de Satışa Çıkması Planlanıyor

Şu anda Hindistan merkezli üreticinin en son duyurularından biri, Google Haritalar platformunu kullanan yerleşik bir navigasyon cihazına sahip Royal Enfield motosikletlerdir. “Royal Enfield Tripper” olarak adlandırılan bu cihaz, sürücüye hedeflerini uygulamaya girdiklerinde adım adım talimatlar vererek, yol göstermektedir. Rotaların programlanmasına ve yol noktalarının önceden ayarlanmasına da olanak tanınmaktadır. Yenilenen Royal Enfield Himalayan tek silindirli 441 cc, hava soğutmalı ve 24.5 beygir olacağı söylenmektedir. Royal Enfield Himalayan’ın 2021’de Satışa Çıkacak! Yeni gelecek motosikleti yakın zamanda satışta göreceğiz.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here