Yeni Peugeout 208 Detayları!

0
964
Yeni Peugeout 208

Yeni Peugeout 208 tüm detayları ile tanıtılmaya ve hemen ardından satışa sunulmaya hazırlanılıyor. Tamamen yenilenen 208 oldukça iddialı bir biçimde geliyor. Peugeot’un yeni tasarım dilini ve güç felsefesini yansıtmakla beraber son dönemlerde firmaın yakaladığı başarıyı tırmandırması bekleniyor.. Peugeot yeni felsefesinde tüm modellerinde, benzin, dizel ve elektrikli seçenekleri sunmakta. Yeni 208 modelinde de dizel, benzinli veya elektrikli motor seçenekleri kullanıcılara sunuluyor. Donanım seçenekleri olarak ise Active, Allure ve GT Line seçenekeri diğer tüm modellerde olduğu gibi tercih edilebiliyor. Sıfır emisyona sahip tam elektrikli Peugeot e-208 ise sadece GT Line donanımıyla sunulacak.

Yeni 208
Yeni 208

Yeni Peugeot 208 İç Mekan Özellikleri!

Yeni Peugeout 208 iç mekanın da tanıdık izlere rastlamak son derece mümkün gözükmekte. Standart donanımında Peugeot’un 308, 3008, 5008 modellerinden bildiğimiz küçük spor direksiyon simidiyle birlikte Peugeot i-Cockpit kullanıcıların beğenisine sunulacak. Head-up display ile birlikte 7 inçlik HD kalitesinde dokunmatik multimedya ekran standart olarak tüm donanım seviyelerinde sunuluyor. Seçilen donanım paketine göre ise bu ekran 10 inç boyutlarına kadar çıkabilmekte. Ambiyans aydınlatması olarak sekiz farklı renk seçeneğiyle gelen model rakiplerine oranla daha iddialı. Multimedya ekranında bağlantı özellikleri de oldukça geliştirilmiş düzeyde. Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink özellikli multimedya ekranıyla birlikte acil durumlarda kullanılacak olan Peugeot Connect SOS sistemi de bulunuyor. Standart olarak hız sabitleme sistemi ve Şerit Takip Asistanı da öne çıkan özelliklerden. Keskin tasarımı, başarılı sürüş deneyimi, iddialı kalite ve sınıfında öne çıkan teknolojilerle Peugeot 208 kullanıcılarına segmentinin öne çıkan bir deneyimini vadediyor.

Yeni 208’in Motor Seçenekleri Neler?

Peugeot’un ilk tam elektrikli modeli olan e-208 ise WLTP standartlarına göre yapılan testte tam şarjla 340 km. menzil sunuyor. Bu rakam ile rakiplerinin oldukça ötesinde. 50 kWh bataryası ve 136 beygir güce sahip elektrik motoruyla da dikkat çekiyor. Yeni 208’in benzinli seçeneklerinde kullanılan 1.2 litrelik motorun üç farklı güç seçeneği bulunuyor. 1.2 litre Puretech 75 beygir, 100 beygir ve 130 beygir gücünde olan motor seçeneklerinde 75 beygirlik seçenek sadece manuel şanzımanla sunuluyor. 100 beygirlik seçenek ise hem manuel hem 8 ileri otomatik olarak tercih edilebilirken, 130 beygirlik seçenek sadece otomatik vites olarak satın alınabiliyor. Peugeot 208’in dizel motorda ise tek seçeneği olarak 1.5 litrelik BlueHDi 100 beygirlik motoru manuel şanzımanla tercih edilebiliyor.

2. El Otomobil ilanları için Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here