Porsche Müzesi’nde Uçan Bir Drone Görüntüleri büyüleyici görünüyor. Pandemi nedeniyle evlerimizden çıkamıyor olmamız Porsche müzesini gezemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Pandemi ile birlikte hayatımızda olan kısıtlamalar bir an önce bitmesini istediğimiz bir durum. Biz yine de pandemi’yi eğlenceli kılacak haberler hazırlama gayretindeyiz. Bunlardan bir tanesi de rahat koltuğunuzdan kalkmadan Porsche Müzesi’nde Uçan Bir Drone Görüntülerini izlemek.

Karantinanın dezavantajlarından biri, araba meraklılarının arabarla ilgili çeşitli eventlere veya otomobil müzelerine gidememesidir. Geçen yıl Almanya’nın Stuttgart kentinde bulunan Porsche Müzesi kapılarını ziyaretçilere kapatmak zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden açıldı ve bu büyük açılışa katılamayan ziyaretçilere ücretsiz bir dijital tur bile sunuldu.

Ne yazık ki, koronavirüs vakalarındaki artış ve mutasyon, Porsche Müzesi’nin bir kez daha kapanmıştı, ancak Mart ayında yeniden açılacağı bildirildi. Seyahat kısıtlamaları nedeniyle ziyaret edemeyecekler için Porsche epik ve kusursuz bir şekilde drone kamera vasıtasıyla sanal tur sağlıyor. Bu eşsiz perspektif bize keşke orada olsaydık dedirtiyor.

Porsche Müzesi’nin Bu Eşsiz Perspektifi, Orada Olmayı Düşletiyor

Porsche Müzesi’nde Uçan Bir Drone kamera bizi tüm müzede bir tura çıkarıyor, şimdiye kadar yapılmış ilk 356, ünlü GT ve Le Mans yarış arabaları gibi tarihi modellerin üzerinde geziniyor. 917 ve 550 Spyder gibi, Carrera GT ve 956 gibi süper otomobiller, her Porsche 911 nesli ve 918 Spyder hyper otomobili, markanın son 70 yılda nasıl geliştiğini gösteriyor.

Ayrıca Porsche Müzesi’nde Uçan Bir Drone pilotunun yeteneğini de takdir etmek gerekir. Değerli ve nadide Porsche arabalarına tehlikeli derecede yakın bir drone uçurmasının ne kadar endişe verici olduğunu tahmin edebilirsiniz  ancak pilot hiçbir şeye zarar vermeden onların üzerinden geçmeyi başarmış.

Toplam 30.000’den fazla beygir gücüne sahip 200 yarış arabası da dahil olmak üzere devasa müzede 700’den fazla araba sergileniyor. Videoda Porsche, müzeyi “ziyaretçi olarak geldiğiniz ve hayranı olarak ayrıldığınız bir yer” olarak tanımlıyor.

Önümüzdeki ay yeniden açıldıktan sonra, Porsche Müzesi 30 Mart’ta Boxster’ın 25. yıldönümünü kutlayan özel bir gösteriye ev sahipliği yapacak. Porsche müzenin yeni açılış saatleri veya kısıtlamaları hakkında henüz bir bilgi vermedi, ancak müzenin sınırlı bir ziyaretçi kapasitesi ile açık olacağı ihtimali yüksek.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here