Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor

Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor. Yaklaşık bir yıl sonra, Almanya Stuttgart’taki Porsche Müzesi, 16 Mart’ta resmi olarak yeniden açılacak. Kapatılma nedenini hepimiz biliyoruz. Korona virüs nedeniyle çoğu araba lansmanları ertelenmişti ya da ya da online olarak yapılmıştı.

Pandeminin etkileri günden güne varlığını kabul ettirirken yeni normalleşme süreci ile hayatın devam ediyor olduğunu kabul ediyoruz. Normalleşme sürecine korona virüs önlemleri kapsamında dahil olan bir yer daha var; Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor.

Sadece Maske Takılması Koşulu İle Herkes Gelebilir

Almanya’daki tüm halka açık yerlerde olduğu gibi, ziyaretçilerin koronavirüs‘ün yayılmasını önlemeye yardımcı olmak için maske takması gerekecek. Dünyadaki tartışmasız en havalı resmi otomobil üreticisi müzelerinden birini deneyimlemek için çok az bir bedel ödenecektir. Müze personeli, son birkaç aydır evde idi. Sadece binadaki bazı değişiklik faaliyetlerine katıldılar.

Müze İçinde Bazı Değişiklikler Yapıldı

Müze müdürü Achim Stejskal, “Örneğin, bazı sergileri değiştirdik, modernizasyon çalışmaları yaptık ve yeni etkileşimli istasyonlar kurduk” diye açıklıyor.

Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor

Yapılan değişikliklere birkaç örnek vermek gerekirse; daha önce tavandan sarkıtılan Porsche 956’nın Weissach’taki müzenin restorasyon atölyesine taşınması ve Le Mans kazananını orijinal durumuna geri döndürmesidir. Diğer yeni müze sergileri arasında Porsche 911’in gelişimini gösteren “Tutarlı” istasyon, ziyaretçiler için yeniden tasarlanmış bir Multimedya Kılavuzu şimdi daha güçlü Android 8 işletim sistemi ve 210 araç için yeni ses içeriği sunuyor.

Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor

Ayrıca, 911 GT3 Cup’tan direksiyonlu yeni bir yarış simülatörü ve üretime özel bir Porsche’de fotoğraf çekmek için yenilenmiş bir fotoğraf kabini var. Biliyorsunuz, bu tip önemli yerlerde hatıra amaçlı çok fazla alternatif bulunmalı.

araba müzesi

Şu anda eskisinin yarısı kadar enerji kullanan müzenin aydınlatma sistemi üzerinde ek büyük çalışmalar yapıldı. Genel olarak, müze yetkilileri bir krizin boşa gitmesine izin vermedi. Bunların hepsi, tesis halka açık olduğunda tamamlanması zor olan dilek listesinde olan güncellemelerdi. Karantina ayları, birçok şeyi halletmek için mükemmel bir fırsat sağladı.

Porsche Müzesi Resmen Yeniden Açılıyor

Ziyaret etmeyi planlayanların önceden kayıt yaptırmaları gerekecek, ancak bu yinelenme oranına bağlı olacak ve açıkça Almanya’ya gidecek. Kayıt, müzenin resmi web sitesinde veya müzeye doğrudan e-posta veya telefon yoluyla iletişime geçilerek yapılabilir.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here