Peugeot 210. Yılını Dijital Çağa Uygun Şekilde Kutluyor

1
944
peugeot-210
peugeot-210

Peugeot 210. yılını 26 Eylül’de kutladı. Rakamı kulağınıza biraz fazla gelebilir ama hiç kuşkunuz olmasın: Peugeot tabi ki 210 yıldır otomobil üretmiyor. Bu yıldönümü, Peugeot Frères Aînés şirketinin kuruluş tarihi olan 26 Eylül 1810’a atıfta bulunuyor.

Peugeot için 210. yılını kutlamak gerçekten faydalı mı?

peugeot-210-yıl
peugeot-210-yıl

Üretici için evet, çünkü bu kutlama, kapsama alanından sonra başlatılan yeniden bağlanma operasyonunu akabinde yeni ticari teklifler için iyi bir tema sunuyor. Peugeot böylelikle uluslararası alanda uygulanan “tarihi” devralma ve finansman tekliflerini duyurmuş oluyor. Bu tekliflerin gerçekten istisnai olup olmadığını veya markanın gerçekçi olup olmadığını bizlere gelecek gösterecek.

Peugeot’ya gidelim!

2-1-0
2-1-0

Peugeot, onları desteklemek için “2.1.0. “Devam etmen için senin yanında” iddiası, doğrudan müşterilere gönderilen bir mesajdır. Bu kampanyanın 360 derece cihazı var. Üretici, 24 ve 26 Eylül’de özel etkinliklerle dijitale odaklanacak. Büyümeye devam eden dijital, çevreleme sırasında tamamen web üzerinden yapılan satışlarla yenilikler yapan Peugeot bu yolda devam etmeyi planlıyor. Örneğin, üreticinin geçmişini izleyen belirli bir film, 26’sında sosyal ağlarda gösterildi. Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak devreye alınan sistemin tamamı, #210YearsWithPeugeot hashtag’i aracılığıyla tüm platformlarda kolayca tanımlanabilecek. Peugeot ayrıca İnternet kullanıcılarına tarihinin en önemli Peugeot’unu seçme fırsatı da sunacak. Ayrıca yakın zamanda Matthias HOSSANN liderliğindeki Tasarım ekibi tarafından hazırlanan bir sürpriz de gelecek.

Peugeot 210. Yılına Özel Logo

peugeot-210
peugeot-210

Tüm iletişim, Peugeot Tasarım Laboratuvarı tarafından özel olarak bu durum için oluşturulan benzersiz bir logo aracılığıyla da tanımlanacak. Bu hareket, halkın birkaç aydır söylentilere göre gelecekteki yeni bir logoya tepkilerini test etmenin bir yolu olabilir mi?

Hayranlar unutulmadı

peugeot-muzasi
peugeot-muzasi

Ticari tekliflerin ve dijital operasyonların ötesinde Peugeot, 31 Ekim’e kadar mümkün olduğunca çok insanın keyfini çıkarabilmesi için Peugeot Macera Müzesi’ne 1 € sembolik fiyatla giriş imkanı sunarak hayranlarını şımartıyor. Ekim ayının başında, Peugeot 201’den hoş RCZ coupe’ye kadar 130 mürettebatı bir araya getiren bir ralli, markanın tarihi beşiği Sochaux çevresinde bir araya getirecek. Son olarak, Peugeot bu yıl dönümünden yararlanarak Peugeot 210.yıl  temalı yeni türev ürünler koleksiyonu sunacak. Örneğin, üretici Citroen ile karşılaştırıldığında bu konuda geride kaldığı için iyi bir nokta yakalanmış diyebiliriz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here