Yeni 2021 Audi S3 Açıklandı

2
15192
Audi s3

Yeni Audi S3, sedan ve hatchback formlarında tanıtıldı. Her iki versiyon da bu yılın sonlarında uluslararası pazarlarda satışa sunulacak. Performans modeli, gelecek yıl RS3 gelene kadar dördüncü nesil Audi A3 serisinin en üstünde yer alacak.

  • Yeni S3, 310hp, 2.0-litre, dört silindirli turbo-benzinli motor kullanıyor.
  • 0-100 kmh hıza 4.8sn’de ulaşabilirken 250 kmh maksimum hıza sahip.
  • Hem dış cephesinde hem de iç kısmında stil güncellemeleri alacak.

Audi S3 hangi motoru kullanacak?

Audi, S3’ü Volkswagen Golf GTI ve Cupra Leon kardeşleriyle aynı 2.0 litrelik, dört silindirli, turbo benzinli motorla donattı . S3, 310hp ve 400Nm tork üretmesine rağmen, önceki nesil arabanın biraz üzerinde derecelendirilmiştir. Bu, 0-100 km / s 4,8 sn süresine ve 250 km / sa en yüksek hıza izin verir. Güç, standart olarak 7 vitesli, çift kavramalı otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe gönderilir.

Yeni Audi S3’ün tasarımı nasıl?

Standart A3’te olduğu gibi, performans modelinin stili radikal bir şekilde elden geçirilmek yerine ufak dokunuşlarla ince bir şekilde geliştirildi.

Yeniden tasarlanan farlar – isteğe bağlı bir matris LED sistemi ile – yeni bir ızgaranın ve daha büyük hava girişlerine sahip ön tampon ayırıcının üzerine otururken, yan taraf, arka tekerlek kemerleri vurgulanarak yeniden şekillendirildi. Arkada, her iki model de belirgin bir difüzör ve dört çıkışlı spor egzozu ile standart A3’ten ayrılmıştır.

Audi S3’ün iç mekanındaki yenilikler nelerdir?

Audi S3

İçeride, performans ikilisi A3 ile aynı şekilde yenilenmiş iç mekana sahip. Yeni spor koltukların ve daha küçük bir vites kolunun eklenmesinin yanı sıra S3, dijital ekran muhafazası ile tek bir ünite oluşturan bir dizi karbon fiber veya alüminyum trim elemanı ve yeniden şekillendirilmiş hava menfezlerine sahiptir.

Standart olarak S3, 12,3 inçlik Audi Virtual Cockpit’e yükseltilebilen 10,3 inçlik bir dijital gösterge paneli ile donatılmıştır. Ayrıca akustik geri bildirim sağlayabilen ve el yazısı harfleri tanıyan yeni nesil 10.1 inç dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi de var.

Yeni bağlantı özellikleri arasında canlı trafik verileri, bir park yeri bulucu ve aracın kilidinin açılmasına, kilitlenmesine ve bir Android akıllı telefon aracılığıyla çalıştırılmasına olanak tanıyan “Audi bağlantı anahtarı” bulunur.

2.El Audi S3 İlanları İçin Tıklayın>>

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here