Modası Geçmeyen 10 Araba

0
1521
modası geçmeyen arabalar

Modası Geçmeyen Arabalar

Yıllar geçse bile modası geçmeyen, hala popülerliğini koruyan arabalar vardır. Bizde sizler için modasının geçmeyeceğini düşündüğümüz 10 arabayı listeledik.

1Mercedes E Serisi

Modası geçmeyen arabalar yazımızın ilk sırasında Mercedes E Serisi yer alıyor. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz tarafından 1993 yılından beri üretilen bir lüks bir otomobil olan E class, günümüzde hala popülerliğini koruyor. Her üretimde yenilenen tasarımı ve gelişen teknolojileri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Prestij, zeka ve dinamizm birleştirerek sizi tüm hedeflerinize ulaştırmak için geliştirildi. Sıfır modeli ise her zamanki gibi zarif, hiç olmadığı kadar sportif.

Sıfır Km Mercedes Benz E Serisi Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

2Jaguar X-Type

Jaguartarafından 2001-2009 yılları arasında üretilen bir lüks kompakt otomobil modelidir. X-Type piyasaya çıktığı yıllarda piyasaya damgasını vurmuştur. Hala piyasada sık sık karşımıza çıkmaya devam ediyor. İç mekanında klasik jaguar hatları göze çarpıyor. Aracın otomatik şanzıman kolunun J formunda oluşu da jaguarın olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

İkinci El Jaguar X-Type İlanları

3Range Rover

Range Rover 1970 yılından beri üretilmektedir. Üretilmeye başlandığı zamandan bu yana dikkatleri üzerinden ayırmayan bir modeldir. Gerçek anlamda birinci sınıf yolculuk deneyimi sunar. Range Rover’ın iç tasarımı  ise olağanüstü ve şık bir biçimde düzenlenmiş. Lüks, sürüş konforu ve gücün mükemmel bir karışımı olan Range Rover, şüphesiz son 20 yılda üretilmiş en iyi otomobiller arasında yer alıyor.

Sıfır Km Range Rover Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

4Mazda MX-5

Mazda’nın 1989 Aralık ayından beri ürettiği bir roadster modelidir. 1989 yılında Chicago otomobil fuarında 14.000 dolara satışa sunulmuştur. Mazda MX-5 bazı ülkelerde Miata adı ile bilinmektedir. 1989-1997 yılları arasında 4 silindirli motora sahip iken, dünya genelinde 400 binden fazla satılmıştır. Tıpkı ilk nesil Mazda MX-5 gibi nabzı hızlandıran, heyecana yönelik olarak tasarlanan en yeni son model, üstün çeviklik ve nefes kesici kullanım özelliklerine sahip, hafif bir spor otomobildir.

Sıfır Km Mazda MX-5 Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

5BMW Z3

1995-2002 yılları arasında üretilen iki kişilik bir roadster otomobil modelidir. Z3, BMW’nin ilk seri üretim roadster modelidir. Aynı zamanda ABD’de üretilmiş ilk yeni BMW modelidir. Z3, günümüzde hala oldukça popüler olan bir araçtır. Sportif görünümü, performansı ve birçok özelliği ile hala daha yollarda görmekteyiz.

6Mini Cooper

Modası geçmeyen arabaların en bilineni ise mini Cooper’dur. Eski modelleri bile hala trafikte sık sık karşımıza çıkıyor. Orijinal ikonik ve asi bir model olan efsanevi Mini Cooper, 60 yıldan uzun süredir gelenekselin dışına çıktı. Modelin dinamik silüeti ve eşsiz oval farları, mükemmel bir etki oluşturuyor. Sizde Mini’ye ünlü çevik performansı ve yol tutuşunun keyfini çıkarmak isterseniz tercih edebilirsiniz.

İkinci El Mini Cooper İlanları

7Mercedes S Serisi

S serisi, Alman otomobil şirketi Mercedes-Benz tarafından 1954 yılından beri üretilen lüks sınıf bir sedan otomobildir. Doğuştan lider olmak için tasarlandı. Güvenebileceğiniz eşsiz konfor ve güvenlik teknolojilerine odaklanan S serisi trend belirleyici, deneyim konsepti MBUX, lüks malzemeler ile birlikte hiç karşılaşmadığınız bir sürüş deneyimi sağlar. Yeni modelleri ile birlikte dış mekanda mükemmel orantılar ve iç mekanda zamana uygun lükse odaklanmıştır. Bu sayede S-Serisi’nin trend belirleyen yenilikleri, vazgeçmek istemeyeceğiniz eşsiz bir görünüme sahip olur.

Sıfır Km Mercedes Benz S Serisi Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

8Audi Q7

Audi tarafından 2005 yılından bu yana arasında üretilen full-size lüks SUV modelidir. En iyi kara aracı olarak beğenenlerin gönlünü fetheden bir modeldir. Yenilikçi ve sezgisel bilgi-eğlence teknolojileri sayesinde, dijital yaşam tarzınıza Audi Q7’yi ekleyebilirsiniz. Audi Q7, dinamik bir sürüş deneyimi sunmanın yanında yol zemini, yük ve hız gözetmeksizin bir dizi zorluğun üstesinden kolayca gelir. Serinin standart quattro dört tekerlekten çekiş sistemi sportif bir yol tutuş sağlar.

Sıfır Km Audi Q7 Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

9Nissan GT-R

Nissan’ın efsane modeli Skyline GT-R’ın veliahtı olarak, ilk kez 2007 Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştır. Avrupa’ya 2009 yılında gelen bu model, 3.8 litrelik twin-turbo V8 motoru ile birlikte günümüzde bile hala Nissan’ın en güçlü ve en hızlı sokak arabasıdır.

İkinci El Nissan GT-R İlanları

10Ford Focus

Modası geçmeyen arabalar listemizin son sırasında For Focus yer alıyor. Ford focus hakkında fazla konuşmamıza bile gerek yok. Focus, Ford’un tarihinde bir dönüm noktası olmuştur. İlk jenerasyonu 1998 yılında Avrupada satışa sunulmuştur. Tüm dünyada hem bir yol arabası hem de ralli arabası olarak büyük başarılar yakalayan bir otomobildir.

Sıfır Km Ford Focus Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here