Mazda, 2021 Turboşarjlı CX-30 2.5 lt’yi bu yılın başlarında tanıttı ve şimdi şirket bunun oldukça pahalıya mal olacağını doğruladı. Gelin birlikte İnceleyelim..

2021 Mazda Turboşarjlı CX-30 Fiyatları

Fiyatlandırma 29.900 $ ‘dan başlıyor, bu da onu zor bir seçim haline getiriyor çünkü standart CX-30 21.900 $’ dan başlıyor ve daha büyük CX-5 25.270 $ ‘a sahip olabiliyor. Sorunları daha da büyüten, iyi donanımlı CX-5 Carbon Edition Turbo’nun sadece 760 $ ‘lık bir fark olan 30.660 $’ dan başlamasıdır.

Amerika'da Mazda Turboşarjlı CX-30 Fiyatları
Amerika’da Mazda Turboşarjlı CX-30 Fiyatları

Bununla birlikte, CX-30 Turbo, dört tekerlekten çekiş ile standart olarak geldiği için bir avantaja sahiptir. Model ayrıca altı ileri otomatik şanzımanın yanı sıra 250 hp (186 kW / 253 PS) ve 320 lb-ft (433 Nm) tork üreten turboşarjlı 2.5 litrelik dört silindirli motora sahip. Bununla birlikte, pahalı premium yakıtla doldurmadığınız zamanlarda bu sayı 227 hp (169 kW / 230 PS) ve 310 lb-ft (420 Nm) ‘ye düşer.

CX-30 iç ve dış tasarıma genel bakış

Şekillendirme bölümünde, CX-30 Turbo parlak siyah vurgular ve siyah kaplamalı 18 inç alaşım ile ayırt edilir. Model ayrıca LED aydınlatma üniteleri, yağmur sensörlü silecekler ve alüminyum tavan rayları ile donatılmıştır.

Mazda Turboşarjlı CX-30 : iç ve dış tasarıma genel bakış

Kabine girerken, ısıtmalı suni deri ön koltuklar ve Android Auto ve Apple CarPlay ile 8,8 inç bilgi-eğlence sistemi var. Alıcılar ayrıca çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, sekiz hoparlörlü bir ses sistemi ve deri kaplı bir direksiyon simidi bulacaklar. Öne çıkan özellikler arasında elektrikli ay tavanı, çerçevesiz otomatik karartmalı dikiz aynası ve pasif giriş sistemi yer alıyor.

Crossover, dur-kalk özellikli Mazda Radar Hız Sabitleyici, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile Kör Nokta İzleme sistemlerine sahiptir. Ayrıca Şerit Tutma Yardımı ile Şeritten Ayrılma Uyarısı, Sürücü Dikkat Uyarısı ve Uzun Far Kontrolü dahil olmak üzere bir dizi sürücü destek sistemi ile donatılmıştır.

Ekstra paketler ve özellikler

Daha fazla lüks arayan müşteriler, 2.400 $ ‘lık bir premium paketi tercih edebilir. Deri koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve 12 hoparlörlü Bose ses sistemi ekler. Diğer özellikler arasında bir elektrikli bagaj kapağı, bir baş üstü ekranı ve Sirius XM uydu radyosu bulunur. Ayrıca trafik işareti tanıma teknolojisi, uyarlanabilir bir ön aydınlatma sistemi ve “imza aydınlatmalı” LED aydınlatma birimleri de var.

2021 Mazda Turboşarjlı CX-30 Ekstra paketler ve özellikler

Alışveriş yapanlar, modeli 33.900 dolara mal olduğu için Lexus UX bölgesine yerleştiren bir premium plus paketini de seçebilirler. Bununla birlikte, pakette otomatik karartmalı sürücü yan aynası, Homelink, ön / arka park sensörleri ve 360 ​​° Görüntü Monitörü eklendiğinden, lüksün üzerinde hafiftir. En üst modelde ayrıca Arka Çapraz Trafik Frenleme ve Trafik Sıkışıklığı Asistanı bulunur.

İkinci El Mazda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here