Kampanyalı Sıfır SsangYong Fırsatı!

0
7270

Güney Koreli 4×4 Uzmanı SsangYong’da Haziran ayına özel fırsatlar var. Sıfır Tivoli almayı ya da kampanyalı Korando Sports almayı düşünüyorsanız tam zamanı! Bu ay, cazip fiyatlarla kampanyalı SsangYong marka araç sahibi olabilirsiniz. SsangYong kampanyasını kaçırmayın!

SsangYong Haziran Kampanyaları

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli 4×4 uzmanı SsangYong, Haziran ayı boyunca Tivoli, XLV, Rexton ve Korando Sports modellerine cazip fırsatlar sunuyor. Haziran ayına özel avantajlı fiyatlarla SsangYong SUV araçlar Showroom’larda yeni sahiplerini bekliyor.

SsangYong Haziran Kampanyaları:

%0 Faiz İmkanı veya Cazip İndirimlere İlave 3 ay Ertelemeli Kredi Kampanyası

Kampanya kapsamında Ssang Yong Tivoli 120.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Yine SsangYong XLV kampanyası da çok cazip. XLV´yi *137.000 TL´den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz. 

Korando Sports´u, *95.100 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! kampanyasıyla 10.400 TL fiyat avantajı sunuluyor.

Rexton´u, 560.000 TL´ye hemen al! kampanyası da çok cazip. 

Sen geleceği hayal et, SsangYong yapsın! sloganıyla yola çıkan kampanya iel çok avantajlı fiyatlarla araç sahibi olabilirsiniz. 

• Araçlar stoklarla sınırlıdır.

• Fiyatlar 01 Haziran- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

• Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.

• Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distrübütör firma sorumlu tutulamaz.

• Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kimyasal Ürünler Otomotiv Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar.

• Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar.

• Tavsiye edilen Korando Sports 4×2 MT ve 4×2 AT modellerinde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %15 ÖTV, %18 KDV ve diğer modellerdeki ÖTV, KDV vergi tutar oranları bölge mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Ayrıntılı bilgiye, www.ssangyong.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here