Opel Grandland X İncelemesi

0
17680

Opel X ailesinin en büyüğü Grandland X 2018 modelini inceledik. Yeni Opel Grandland X motor özellikleri, tasarımı, yakıt tüketimi ve fiyatı hakkında keyifli bir araştırma yaptık. 2018 model Grandland X’in motoru nasıl, boyutları nasıl, bagaj hacmi nasıl ve diğer soruların yanıtları…

Grandland X 2018 Modeli İncelemesi

Grandland X modeli, Opel’in PSA işbirliğiyle ürettiği en yeni ve en iri üyesi. Fonksiyonel olmayı ve sürücüye konfor sunmayı öne çıkaran bir otomobil. Grandland X’in tasarımı gerçekten özgün. Hatta piyasadaki hiç bir SUV’a benzemiyor. Bu özgünlük, ona epey puan kazandırıyor. 

Grandland X Tasarımı Hakkında Ne Söylenebilir?

Tasarımda özgünlük ve Alman tarzı ön planda. Keskin hatlar hemen dikkat çekiyor. Çizgili farlar, krom ızgara etkileyici bir hava sunuyor. Büyük jantlarla heybetli bir havası var ama genel olarak dengeli ve aşırılıktan uzak. İnce stop yapısı, Grandland X’in arkadan görünümünü çok zarif kılmış. 

Opel Grandlan X Fotoğrafları

Grandland X 2018 Modelinin içi Nasıl?

İç mekanda kaliteli, güçlü ve sade bir algı hakim.Etkileyici olmaya çalışırken göz yoran detaycılık yok. Her şey ihtiyaç duyulacağı kadar var ve dengeli. yükseltilmiş sürüş pozisyonu, sürücünün tüm ekranları rahatça görebilmesi de pek çok testle ulaşılmış iyi bir sonuç. Kabin içi çok ferah, koltuklar ve diğer her şey kalite algısını arttırıyor. İç mekanın en önemli detaylarından biri de bagaj hacmi elbette. Grandland X bagajı 514 litre

Yeni Grandland X İç Mekan Görsellerine Bakalım!

Yeni Grandland X Güvenlik Donanımı Nasıl?

2018 Grandland X’in donanımında yaya tespit ve acil fren destek sistemi, tekli ön çarpışma uyarı sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, gelişmiş park desteği, AFL LED far sistemi, Otomarik Cruise Control sistemi ve X-TRA teknolojisi önemli. Bunlarda X-TRA sistemi, beş farklı zemine uygun beş farklı çekiş modunu otomatik olarak devreye sokabiliyor. Bu da SUV bir araç için mükemmel yol tutuşu sunuyor. 

Grandland X Teknik Özellikleri Nasıl?

Yeni Grandland X’in motor gücü, boyutları, yakıt tüketim miktarı gibi teknik verilerine bakalım. 

Grandland X Motor Özellikleri

4 silindirli dizel motorlu aracı inceliyoruz. Aracın motor hacmi 1560cc. Motor gücü 120 HP- 3500d/d. Maksimum tork verisi 300Nm 1750d/d. 

Grandland X Boyutları Nasıl?

Aracın boş ağırlığı 1430 kg. Bagaj hacmi 514 litre. Koltukları yatırdığınızda Grandland X bagajı 1652 litrelik bir kullanım alanı sunuyor. 

Grandland X Hızlanma Verileri Nasıl?

Maksimum hızı 185km/s. 0-100km/s hızlanması:12.2 saniye. 

Dizel Otomatik Grandland X Ne Kadar Yakıyor?

100 km’de ortalama 4,6 litre yakıt tüketiyor. 

Sıfır Grandland X Fiyatları

Sıfır km Grandland X almayı düşünüyorsanız aracın fiyatı 150 bin TL bandında. Ayrıca dizel otomatik Grandland X fiyatı da 180 bin bandından başlıyor. 

Sıfır Opel Grandland X ilanları için buraya tıklayın!

Grandland X& Peugeot 3008 

“Yeni Grandland X modeli Peugeot 3008’e çok benziyor”, yorumları yapıldı. PSA Grubun bünyesindeki Opel, evet aynı platformda üretilen bu iki aracı epey benzer kıldı. Boyutlar ve motor özellikleri benzese de aslında Grandland X ile 3008 arasında çok fark da var. Otomobil yazarlarına göre Opel Grandland X ile Peugeot 3008 aynı ailenin aynı platformda üretilen iki aracı olmasına rağmen ikisi de kendine özgü. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here