honda geri çağırma

Japonya’nın önde gelen araba markalarından biri olan Honda’dan geri çağırma açıklaması geldi. ABD’ de bulunan 1.5 milyon adete yakın aracını geri çağırması planlıyor. Honda geri çağırma talebi ayrıntıları…

1.4 Milyon Araç Geri Mi Alınacak ?

Honda şirketi yazılı bir açıklamada; kadran mili, aşırı ısınmış pencere kilitlerini ve yazılım hatalarını onarmak için Amerika Birleşik Devletleri’nde 1,4 milyondan fazla aracı geri çağıracağını duyurdu.

Kontrol Edilmiyor Mu?

Yazılım hatası kapsamında 2018-2020 arası Accord ile 2019 ve 2020 Insight modellerinden 737 bin aracın çağrılacağı belirtilen açıklamada, kardan mili hatası nedeniyle geri çağırma işleminin 2012’den itibaren tüm Honda Civic Hybrids modellerini, 2007-2014 arası Honda Fit modellerini ve 2013-2015 arasında da Acura ILX ve Accord modellerini kapsadığı ifade edildi. Ayrıca, 2002’den 2006’ya kadar yaklaşık 268 bin CR-V modelleri ise elektrikli cam kilidi arızası nedeniyle geri çağırma kapsamına alındı.

honda geri çağırma 23

Tarihlerden de görüldüğü gibi bazı araçlar eski modeller. Yeni modeller için böyle problemler normal olabilir. Giderilmesi için de doğru bir karar gibi gözüküyor. Kullanıcılara da çeşitli olanaklar sağlanırsa Honda bu işin üstesinden gelebilir. Ama akıllardan şu soru gitmiyor. Sadece bu araçlar için değil. Genel olarak bir araba banttan inene kadar bütün kontrolleri yapılması gerekli. Böyle sonuçlarla karşılaşılınca kullanıcılar bir daha ki tercihlerini farklı marka modellerden tarafa kullanabilirler.

Geri Alım Ne Zaman ?

Araç sahiplerine servise gidiş tarihleriyle ilgili ocak sonunda bilgilendirme yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Ocak ayına kadar kullanıcılar araçlarıyla ilgili bütün işlerini halletmeleri önerilir. Uzun bir süre sizinle olmayacaklar. Yerine kendi araçları gelene kadar servis arabası verilir mi sorusu aklınıza takılmış gibi duruyor. Onu da açıklama geldikçe sizinle paylaşacağız.

İkinci El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here