Honda N Van: Honda Küçük Bir Minibüsü Kafeye Çeviriyor

0
2005
Honda N Van Honda Küçük Bir Minibüsü Kafeye Çeviriyor

Honda Küçük Bir Minibüsü Kafeye Çeviriyor

Tokyo Auto Salon fuarının en çok konuşulanlarından birisi Honda’nın N-Van modelini küçük bir kafeye çevirmesi oldu. Honda şirketi Tokyo Auto Salon için özellikle Jazz Fit e: HEV ve N-Van modellerine ağrılık vermiş gibi görünüyor.

Tokyo Auto Salon’un En Çok Konuşulanı: Honda N-Van

Japonya’nın en eğlenceli ve en iyi otomobil fuarlarından birisi olan Tokyo Auto Salon, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmeyen az sayıdaki fuarlardan birisi. Bu sene sanal olarak düzenlenen Tokyo Auto Salon yine ilgi çekici araçlarla doluydu. Bu araçlar arasında belki de en çok konuşulan araç Honda şirketinin N-Van modelini küçük bir kafeye dönüştürmesiydi.

honda n van

Fotoğraflardan da görüleceği üzere araç aslında normal bir crossover araçtan yalnızca birazcık daha büyük. Bu haliyle onu bir kafeye çevirmek pek de akıllıca bir iş değil gibi duruyor. Ancak yine de sınırları zorlayan Honda şirketi zor olanı başarmaya çalışmış. Ortaya ise bir hayli ilginç ve eğlenceli görüntüler ortaya çıkmış. Tasarımı gereği olağanüstü bir alan verimliliği sağlayan bu araç, normalde kafe olarak kullanılmasa bile ticari araç olarak bir hayli yere sahip gibi görünüyor.

Çok Konuşulan Honda’ların Bir Diğeri: Jazz Fit e:HEV

Tokyo Auto Salon’da sergilenen bir diğer önemli Honda modeli ise Jazz Fit e:HEV. Burada sergilenen bu Fit, artık saf elektrikli sürüş modlarına güçlü bir şekilde eğilmiş bir hibrit. Bu konuda da alanının en yenilikçi otomobillerinden birisi. Buna tam isim olarak Honda Jazz Fit e: HEV Crosstar Custom deniliyor. Karartılmış tavan ve sütunlar ve yükseltilmiş tavan rayları sayesinde sürüş için daha yüksek bir duruş ve daha fazla görüş alanı sağlanmış oluyor. Ön panelde ise Honda E’den ilham alınmış gibi görünen farları görünüyor. Hala geliştirme aşamasında olan aracın ilerleyen yıllarda çizgileri daha net oturacak gibi görünüyor. Ancak şimdiki haliyle bile fena sayılamayacak bir otomobil.

Tokyo Auto Salon ziyaretçileriyle bu ayın 15’inde buluşacak ve üç gün boyunca sanal olarak ziyaretçilerini ağırlayacak. İlgilenenler detayları tokyoautosalon websitesinden öğrenebilirler.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here