2024 model Subaru Impreza için son teaser yayımlandı. Yeni model Subaru’nun ön tasarımına dair ayrıntılı bir görsele sahibiz. Ancak daha fazla detay henüz paylaşılmadı. 2024 Subaru Impreza modelini tam anlamıyla görmek için tarih 17 kasımı gösteriyor.

Subaru’nun teaser’ında 2024 model Impreza’nın burnunun yakından görünümü görülüyor. Birbirine bağlı üçgenler ızgara tasarımı ana hatları oluşturduğunu görebiliyoruz. Açıklığın ana hatları, şu an mevcut olan modelden daha keskin bir şekle sahip olduğunu söylememiz mümkün.

Marka ayrıca, ralli kros sürücüsü Bucky Lasek ve kızı Paris’in, 17 Kasım Perşembe günü 2022 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda modelin tanıtımına ev sahipliği yapacaklarını belirtti.

2024-subaru-impreza-

2022 Subaru Impreza

Impreza için bir önceki teaser yukarıdaki görselde otomobilin profilini gösteriyor. Ancak fotoğraf pek bir şey ifade etmiyor. Siluet mevcut nesilden önemli ölçüde farklı görünmüyor.

Henüz yeni Impreza’nın iç tanıtım görsellerine sahip değiliz. Yine de teknik güncellemeler çok olası görünmektedir. Örnek vermemiz gerekirse, Subaru Crosstrek’in en yeni nesli, bazı kontroller için fiziksel düğmeler ve düğmeler içeren 11.6 inç, portre odaklı bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Subaru’nun diğer modellerde sunduğu ekrana oldukça benziyor.

2024 Impreza için güç aktarma organları değişiklikleri bir sır gibi korunmaktadır. Şu anda, 152 beygir gücü ve 196 Nm tork üreten, doğal emişli 2.0 litrelik boxer dört silindirli bir motorla sunuluyor. Beş ileri manuel şanzıman ve CVT mevcut şanzımanlardır. Dört tekerlekten çekiş standart olarak sunulmaktadır.

Sıfır Kilometre Subaru Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here