Ünlü otomotiv markalarından Chevrolet, 21 Eylül’de 2021 Silverado ‘yu tanıtmak için hazırlanıyor. Yeni 2021 model Silverado ’da birçok yeni özellik sunulması ve araçta iyileştirilmelerin olması bekleniyor. Şirket tüm yeniliklerin yanı sıra yakında çıkacak 2021 modelin yeni bir Multi-Flex bagaj kapağıyla sunulacağını doğruladı.

Şirket yetkilileri “Bagaj kapısı Multi-Flex olarak adlandırıldı ve GMC muadilinin tüm özelliklerini koruyacak. Yukarı ve aşağı gitmeye ek olarak  çok yönlü bagaj kapağı ayrıca arka kapağın genişliğinin çoğunu kaplayan ve papyon rozetinin hemen üstüne kadar uzanan ikincil bir bölüme sahiptir. Daha uzun nesnelerin daha kolay yerleştirilmesine ve düzgün bir şekilde sabitlenmesine izin vermek için bu bölüm, arka kapak dik konumdayken katlanabilir. Bu iç kapıya bir yük durdurma işlevi görecek ek bir kanat yerleştirilebilir. Bagaj kapısı ve iç kapı katlandığında, iç kapı yatağa doğru bir adım olarak hareket edebilir. Ayaklarınızı yerleştirmek ve dinlendirmek için iyi bir yer sağlayabilir.” dedi

2021 Model Silverado Bagaj Teknolojisi

Chevrolet 2021 model Siverado ayrıntılarına fazla girmedi ve kısa açıklamalarda bulundu. Ancak bagaj kapağı aslında 2019’dan beri GMC Sierra’da sunulan MultiPro bagaj kapağının yeniden adlandırılmış bir versiyonuydu. Sonuç olarak, 2021 Silverado ’da bagaj kapağının altı benzersiz konumu ve konfigürasyonu vardır.

Silverado kullanıcıları, geleneksel bir bagaj kapısı olarak hareket edebilir. Bunun yanı sıra, uzun eşyaların yataktan kaymasını önlemek için bagaj kapağını aşağı katlayabilir ve yük duraklarını kaldırabilir. Araç sahipleri ayrıca kamyonun arkasında küçük bir çalışma alanı veya yük durdurucularla tamamlanmış ikinci bir yük katmanı oluşturmak için iç kapıyı aşağı katlayabilir.

Bagaj kapağının bir kısmı, aynı zamanda 375 lbs’ye (170 kg) kadar yükü desteklerken yatağa erişimi iyileştiren tam genişlikte bir basamak haline de dönüştürülebilir.

Araçta beklenen diğer yeni özellikler ve güncellemeler

Biz açıklamalar göre yorumlarımızı yapsak da Siverado ’ya ait tüm ayrıntılar önümüzdeki hafta tam anlamıyla netleşecek. Ancak kriko bıçağı uyarısı ve bir römork uzunluğu göstergesi gibi yeni römork teknolojisi de dahil olmak üzere bir dizi başka güncellemeler de bekleyebiliriz.

2021 Chevrolet Silverado

İkinci beklenilen özellik ise kısa süre önce 2021 GMC Sierra’da piyasaya sürülmüş olan şerit teknolojisidir. Arabanın şerit değiştirme manevrasına müdahale edebilecek araçları vurgulamak için bilgi-eğlence sistemiyle uyumlu bir treylerin iki katı uzunluğunda kırmızı bir kaplama gösteriyor. 2021 Silverado gelişmiş arka yan görünümü ve kargo yatağı görünümü özelliklerine de sahip olabilir.

Beklenen performans ve motor parametreleri

Silverado ’nun motoru ise daha uygun fiyatlı olan 3.0 litrelik Duramax turbodizel motor olabilir. 2021 Sierra’da motor 1.500 dolarlık bir fiyat indirimi aldı. Bu indirim de onu 5.3 litrelik benzinli V8’den sadece 995 dolar daha pahalı hale getirdi. Bu uygun, 277 hp (207 kW / 281 PS) ve 460 lb-ft (623 Nm) tork üreten dizel motoru kesinlikle daha çekici hale getirecektir.

İkinci el Chevrolet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here