Hummer Yengeç Moduyla 20 Ekim’de Sunulacak!

1
1934

GMC, Hummer elektrikli off-roader’ın  20 Ekim’de ortaya çıkacağını doğruladı ve araç ile ilgili çok bilgi vermeyen ancak anahtar kelimeyi yani yengeç modunu duyuran bir video yayınladı.

Yengeç modu Hummer’ın çapraz olarak hareket etmesine izin verir ve aracın dört tekerlekten direksiyonuyla etkinleştirilir. Videoda lastikler ve bir yengeç gösteriliyor.

Hummer Üreticisi General Motors Truck Company

GMC yani General Motors Truck Company, General Motors portföyündeki en eski markalardan biridir ve 1912’de Gm’in daha önce satın aldığı birkaç diğer üreticinin yeniden markalaşması olarak tanıtılmıştır.

GMC her zaman kamyon piyasasına odaklanıp o çerçevede ürün geliştirmiştir. Son yıllardaki üretimlerine bakarak bir benchmark yaparsak Chevrolet’e göre daha lüks ve daha profesyonel bir sınıf markası ortaya koymuştur. GMC markası hala kamyonlara odaklanmış olsa da, artık Acadia ve Terrain gibi bazı yekpare gövde modelinde araçlar da içeriyor.

Hummer Yengeç Modu

Buick GMC’nin küresel başkan yardımcısı Duncan Aldred yengeç modu için “Gerçekten zor bir arazide olduğunuzda, bu size benzersiz bir manevra kabiliyeti sağlıyor” dedi.

Hummer Yengeç Modu

Hummer kamyon ve SUV modelleri olarak satışa sunulacak ve müşteriler lansman tarihinden itibaren rezervasyon yapabilecek. Teslimatların 2021 sonbaharında başlaması bekleniyor. Hummer’ın 20 Mayıs’ta ortaya çıkması gerekiyordu, ancak Covid-19 salgını nedeniyle ertelendi.

Hummer, bu yıl aracın öncüsü NBA süperstarı LeBron James ile bir Super Bowl reklamında tanıtıldı. General Motors’un Ultium olarak adlandırdığı birkaç EV güç aktarma organına sahip olacak ve en yetenekli varyant tahmini 1.000 bg gücüne sahip olacak ve üç saniyede 60 mil / saate çıkacak. Hummer ayrıca çıkarılabilir tavan panelleri de sunacak.

Hummer’da bulunacak Ultium batarya hakkında bilgi edinmek için “GM’den Elektrikli Araçlar İçin Yeni Ultium Batarya” yazımızı okuyunuz.

Duncan Aldred Pazartesi günü muhabirlerle yaptığı bir konferans görüşmesinde “Bu, geniş bir yelpazeye karşı rekabet eden lüks bir araç olacak ” dedi.

Hummer, dört kapılı Bronco, Rivian’ın kamyonu ve SUV’si ve Jeep Wrangler 4xe gibi çeşitli araçlar ile aynı piyasa kulvarında yarışacak. GMC’nin küresel başkan yardımcısı iyimser, Hummer adının geri dönüşü, GMC’nin değişen derecelerde elektrikli itiş gücü ve arazi kabiliyetine sahip bu büyüyen kamyon ve SUV segmentinde kendine yer oluşturmasına yardımcı olacak.

Hummer, GMC şemsiyesi altında yeniden başlıyor. Duncan Aldred, “Bu gerçek bir arzu, neredeyse kült benzeri bir durum,” dedi. “Bence çok sayıda insan buna ilgi duyacak.”

Savunma bölümünü yeniden vurgulayan GM, Hummer’ı belki de nakliye araçları olarak askeri kullanım için yeniden kullanabilir. Hummer’lar, hala ABD güçleri tarafından kullanılan Humvee’den geliyor.

Fotoğraflar

GMC Hummer EV bataryaları
Hummer’da kullanılacak Ultium EV bataryalar
Yengeç Modlu Hummer kil modeli
Hummer EV bataryaları
Hummer EV Genel Hatları
Hummer EV Genel Hatları

İkinci el Arazi Araçları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here