Opel Crossland ‘a Makyaj Operasyonu!

Opel, crossover temsilcisi Crossland modelinin makyajlı halini gösterdi. Modelin 2021 yılı itibari ile showroomlarda yer bulması bekleniyor. Yenilenen Crossland sadece tasarımında değil adında da değişikliğe gitti. Opel’e ait SUV modellerinde kullanılan ”X” ibaresi önce Mokka modelinden kaldırılmıştı. Şimdi ise Crossland için ”X” kullanımına son verildi. Yenilenen model, Opel Crossland ismi ile satışa sunulacak.

crossland

Hem dışı hem içi yenilendi!

Yenilenen Crossland, dış tasarımındaki değişimin yanında teknik detaylarda da değişime uğradı. Şasi ve direksiyon sistemi başta olmak üzere birçok noktada geliştirilmeye gidilen modelde, IntelliGrip adı verilen uyarlanabilir çekiş sistemi de artık mevcut. IntelliGrip sistemi ile beraber; asfalt, kar, arazi/çamur, kum ve ESP OFF olmak üzere 5 farklı sürüş seçeneği sunuluyor.

crossland interior

Ön Tasarımı Mevcut Model Diline Uyum Sağlıyor!

Marka tarafından yapılan makyaj operasyonu en çok ön yüzde kendini belli ediyor. Grandland ve Mokka modellerinde benzeri görülen tasarım dili, artık Crossland modelinde de mevcut. Yenilenen modelde sis farlarını çerçeveleyen C formundaki krom çıtalar ile sert bir görüntü oluşturulmuş. Mat gri tampon çıtası ise modelin tasarımına genişlik veriyor. Farlarla birleşen ızgara tasarımı da bu genişliğe katkı sunan detaylardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Crossland’in arka yüzünde ise ön yüze nazaran daha az değişim görüldüğü söylenebilir.

back of 2021 crossland

Şasi ve Yürüyen Aksam Geliştirildi

Geliştirilen şasi ve yürüyen aksam ile Crossland’in eskisine nazaran daha dinamik bir sürüş vaat ediyor. Direksiyon sistemindeki geliştirmeler de yine dinamik ve hassas sürüşü beraberinde getiriyor. Yenilenen model konforlu sürüş iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.

opel crossover

Yenilenen Opel Crossland Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Marka, yenilediği modeli için ön siparişi yakında açacağını bildirdi. Opel Crossland’ın Türkiye satışının da 2021 yılının ilk çeyreği itibariyle başlaması bekleniyor.

İkinci el Opel Crossland ilanları

Opel Astra Sedan 1.6 CDTI Manuel İnceleme

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here