Nissan Qashqai Eylül Başarısı İle İlk Sırada

0
2095

Pandemi dönemiyle beraber artan ve talep gören özel binek araç segmentinde satışlar bildiğiniz üzere rekor kırdı. Eylül 2020’de tüm zamanların en çok satış rakamı yakalandı. Ve bu satışlarda SUV segmentinin liderliğini Nissan Qashqai aldı.

2020 Ve Pandemi Süreci

Pandeminin baş göstermesiyle beraber birçok fabrika çalışmaya ara vermişti. Çoğunlukla siparişlerin teslimi çok daha sonraya öteleniyor ya da sipariş alınmıyordu. Bu belirsizlikten içerisinde araç teminini İngiltere üzerinden yapan Nissan da çok etkilendi. İngiltere pandemi sürecinde tedarik ve üretim ağında en zarar gören halkalardan birisi oldu. O sebeple doğal olarak bu aksilik zincirinden Nissan Qashqai de nasibini almış oldu. Ancak bahar ve yaz aylarında toparlanma süreci ile hızlı bir dönüş yakalayan Nissan firması bunu Eylül ayındaki satış rakamıyla da taçlandırmayı başardı.

Nissan Qashqai Eylül 2020’de SUV Lideri

Eylül ayında tedarik sorununun azalması ve insanların yeni normalde binek araca daha fazla ihtiyaç duyması sebebiyle artan talep rekoru getirdi. Bu sebeple de yaklaşık 71 bin otomobil satışıyla da tüm zamanların en çok otomobil satış rakamını getirdi. Tabi bu sayının bu kadar yüksek olmasında pandemi döneminden biriken talepler ve de hastalıktan korunma çabası olsa da çok önemli bir başarı.

Bu satış rakamı içerisinde 2.624 adet Qashqai satışı gerçekleşmiş. Ve bu rakamla tüm araçlar arasında en çok satan 5. araç olmayı başarmış. Kendi sınıfında ise yani SUV sınıfında ise liderliği göğüslemiş durumda.

Nissan Qashqai

Neden Qashqai ?

10 Yılı aşmış bir segment tecrübesi ile Qashqai kullanıcılara ve sürücülere güven veren bir duruşa sahip. Akıllı sürüş özelliği ile konforlu bir sürüş deneyimi sunan Qashqai, dış görünüş olarak da harika bir deneyim sunuyor. Sportif ve dinamik duruşuyla da çok beğeni toplayan bir model Nissan Qashqai. Ülkemizde de aslında crossoverı vatandaşlarımıza sevdiren model diye de anılma özelliğine sahiptir. Güçlü servis ağı ve ikinci elde de çokça tercih edilen bir model olması da bu başarının bir diğer sebebi olsa gerek. Siz de aşağıdaki butona tıklayarak Qashqai ilanlarına göz atabilirsiniz.

İkinci El Nissan Qashqai İlanları

Nissan Qashqai

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here