MTV’nin İkinci Taksit Ödemeleri Başladı

2
45945
MTV ikinci taksit

2020 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV ikinci taksit ödeme dönemi bugün başladı.

Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, mükellefler, İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden şifre girişi yapmadan “MTV Ödeme” alanına sadece plaka ve TC kimlik numarası bilgilerini girerek işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) www.gib.gov.tr internet sitesi üzerinden İnteraktif Vergi Dairesi, İnternet Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması ile 02:00-22:00 saatleri arasında MTV ikinci taksit ödemesini yapabilirsiniz.

MTV 2. Taksit Ödeme Yöntemleri

Anlaşmalı bankaların kredi kartları, anlaşmalı bankaların banka kartları veya banka hesabından ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankaların; kredi kartları, banka kartları ve diğer ödeme yöntemleri ile Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödeme yapabilirsiniz.

Anlaşmalı bankaların şubelerinden, alternatif ödeme kanallarından (İnternet Bankacılığı, Telefon Bankacılığı, Mobil Bankacılık vb.), PTT işyerlerinden ve tüm vergi dairelerinden Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) ikinci taksit ödeme yapabilirsiniz.

2020 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak 2020 tarihinde başlamıştı.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

  1. vergi ödemekten çok sıkıldık ama yapacak bir şey yok peugeot suv aracıma binip seyahat ederek tadını çıkartıyım diye düşünyorum bende

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here