Yamaha’nın 4 Tekerlekli Yeni Araç Teknolojisi

0
925

Yamaha’nın 4 tekerlekli yeni araç teknolojisi, motosiklet ve farklı konsept araçları sevenler için önemli bir adım olmaktadır. Yamaha’nın yeni projesi, ne tam olarak bir motosiklet ne de otomobil özellikleri de taşımaktadır.

Yamahanın 4 Tekerlekli Yeni Araç TeknolojisiYamaha’nın yeni projesi akıllarda birçok soru işareti bıraktı. Yeni proje için bazı patentler sızdırıldı ve sızdırılan patentlere göre Yamaha 4 tekerlekli ulaşım aracın yapmak için kolları sıvadı. Yamaha’nın projesi otomobil veya motosiklete benzemediği için ulaşım aracı olarak adlandırıyorum. Büyük ihtimal Japon motosiklet üreticisi, otomobil ve motosiklet sektörüne yeni bir sınıf getirecektir. Çizimleri incelediğim zaman daha fazla meraklandım. Bunun sebebi; Aracın çiziminde bir uçaktan alınmış gibi görünen, fütüristik bir direksiyon simidi gözükmektedir. Aracın temelini ve ilham alınan yerler tanıdık gelmektedir. Çünkü ön kısım en azından birkaç yıl önce Tokyo Show’da gösterilen MW-Vision konseptine dayanmaktadır. Bu bilgileri akılda tutarak, Yamaha’nın yeni modeli için elektrik motorunu kullanması muhtemeldir, ancak pillerin tam olarak nereye konulacağı gizemini korumaktadır.

Yamahanın 4 Tekerlekli Yeni Araç TeknolojisiYeni aracın, otomobile daha fazla benzediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Araba üreticilerinden ve tasarımından bahsederken, Yamaha’nın gezegendeki en büyük otomotiv markalarından biri olan Toyota ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi olduğunu unutmamakta fayda var. Şahsi fikrim olarak yeni otomobil konseptindeki motosikletin, büyük ölçüde go-kart araçlarına benzeyeceğini düşünüyorum. Eğer Yamaha projesini ilerletemezse ileride bu projenin Toyota tabanında üretilip, satışa çıkarılacağına inanıyorum. Yamaha’nın 4 tekerlekli yeni araç teknolojisi, şu anda pek bir şey ifade etmese de gelecek yıllarda etkili olarak önümüze çıkacaktır.

 İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here