Ünlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler

0
1571

“Ünlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler” adlı içeriğimizdeki listedeki ünlülerin tümü ortak bir tutkuyu paylaşıyorlar; motosikletler… Hepimizin iş dışında kendimizi ait hissettiğimiz bir tutkumuz var. Bazıları için yağlı boya, bazıları için tatami üzerinde Jiu Jitsu’da ustalaşmak, hatta ev mutfağında şef moduna geçiş yapmaktır. Her ne olursa olsun yaptığımız hobiler bize daha derin bir neşe hissi veren bir şeydir. Belki de zamanı yavaşlatır veya saati durdurarak anı yaşamamıza izin verir. Listemizdeki ünlüler en havalı custom motosikletleriyle karşımıza çıkıyor.

Keanu Reeves ve KRGT-1Ünlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler

İnsanları “John Wick” olarak etkilemenin yanı sıra, Keanu Reeves’in motosikletlere ve onlarla ilgili her şeye derin bir tutkusu var. 2011 yılında Keanu Reeves, Amerikan yapımı motosikletleri sürmenin ne anlama geldiğini yeniden tanımlamanın peşinde iş ortağıyla birlikte Arch Motorcycle Company’yi kurdu. İmza modelleri olan KRGT-1, zarafet ve üstün işçiliği canavarca güç ve kontrolle birleştirme niyetiyle tasarlandı. KRGT-1, motosiklet camiasında etkileyici bir iz bırakmanın yanı sıra kendini işine adamış sürücülerden oluşan kendi niş pazarını yarattı. Ancak Reeves’in motosikletlere olan sevgisi, Matrix Reloaded’daki görünümüyle ünlü Ducati 996 da dahil olmak üzere kendi özel motosiklet koleksiyonuna ev sahipliği yaptığı için daha da artıyor.

Jay Leno ve Vincent Black ShadowÜnlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler

Herhangi bir araba sevdalısı veya özellikle Amerikan ünlülerini takip edenler, Jay Leno’yu ve onun geniş otomobil koleksiyonunu bilir. Ancak birçok kişi Leno’nun yıllar içinde etkileyici bir motosiklet özgeçmişi oluşturduğunu görünce şaşırmaktadır. Bir favori seçmek göründüğü kadar kolay değildir. Bunun sebebi, Jay Leno’nun motosikletleri sayamayacağımız kadar çoktur. Bunun da ötesinde “nostalji” ve “paha biçilmez” kelimeleri, hazinelerle dolu garajına göz atarken kendinizi söylerken bulabileceğiniz iki kelimedir. Ancak Jay Leno için diğerlerinden biraz daha özel biri var. O da Vincent Black Shadow. 1948’de 200 km/s’ye çıkan “Dünyanın En Hızlı Üretim Motosikleti” olarak tanıtılan Jay’in Vincent Black Shadow versiyonu 5 vitesli şanzıman, elektrikli marş ve daha fazlasıyla donatılmış olarak geliyor. Ayrıca bu custom motosiklet türünün tek örneğidir!

Brad Pitt ve Custom ChopperÜnlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler

Hiç Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesini gördünüz mü? 1931 / Red Indian 101 Scout’ta dolaşan Brad Pitt, sonsuza kadar ikonik bir sahne olacak. Ama Brad Pitt’i seyir halindeyken yakalayacağınız tek motosiklet bu değildir. Aslında, onu kendi kişisel garajından bir sürü farklı motosiklet sürerken yakalayabilirsiniz. Favorilerinden biri, yukarıdaki resimde görülen özel yapım olan motosikletidir. Ayrıca bu motosiklet etkileyici olmasına rağmen ünlü girişimci, oyuncu veya iş adamı diyebileceğimiz Brad Pitt’in 300.000 $ ‘lık Ecosse Titanium Series XX veya Ducati Desmosedici RR gibi birçok farklı  motosikletleri de var. Bunların tümü oldukça pahalı ve göz alıcı olarak karşımıza çıkıyor.

Pink ve Custom Indian MotorbikeÜnlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler

Her gün bir kadın ünlünün motosikletlerle sokakların tozunu aldığını göremezsiniz. Pink tam da bunu yapıyor ve bir sürü stille! Bir motosiklet geçmişine sahip olduğu ve özel yapım motosiklet yapma becerisine sahip eski bir moto-cross profesyoneliyle evlendiği bilinen Pink, sürüşleriyle etkilemek için her türlü nedene sahiptir. Bunlardan biri Cary Hart imzalı özel İndian motosikletidir.

David Beckham ve T100 DBSC British Customs

İngiliz üretici Triumph’u kim sevmez? Türkiye’de popüler olmasa da küresel çapta oldukça etkili fan kitlesine sahip olan Triumph, oldukça popüler motosiklet üreticilerinden biridir. David Beckham da kesinlikle bir Triumph hayranı ve kendisine özel yapılmış Bonneville T100 DBSC British Customs modeliyle sokaklarda gezerken sık sık görülüyor.

Tom Cruise ve Vyrus 987

“Ünlüler ve Sahip Oldukları Custom Motosikletler” adlı içeriğimizin son ünlüsü de Tom Cruise’dir. Hız hakkında konuşacağımız zaman aklımıza direkt olarak Tom Cruise geliyor. Vyrus 987 C3 4V tam bir canavar ve oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Birkaç özel noktaları ile Vyrus, olağanüstü benzersizliğe sahip gelecekten gelen bir motosiklettir. 200 beygir gücüyle dünyanın en hızlı seri üretim motosikletlerinden biri olarak kabul edilmiştir. Ayrıca 200 beygir motosikletler için hafife alınacak bir güç değildir. İstatistikleri yıkmak için Vyrus, Ducati Desmosedici RR, MV Agusta F4 312RR ve Suzuki Hayabusa’dan daha güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımına geri dönecek olursak kıyasladığımız rakiplere göre daha az agresif olan Vyrus 987, farklılığını bir kere daha ortaya sunmaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here