Ducati New Monster 2021 Hakkında Her Şey

0
3111

Ducati New Monster 2021 Tasarım

Yenilenen tarzıyla  Ducati Monster 2021 model yılında karşımıza Monster ve Monster Plus versiyonlarıyla çıkıyor. 2021 Ducati New Monster tasarımı ve özellikleri:

Öncelikle ,  Ducati serisindeki diğer tüm modellerden daha güçlü ve karakteristik olan Monster modeli , kendi başarısının ardında kalmaya devam ediyor. Canavar’ı andıran bir görünüme sahip olmak için farklı bir stile ihtiyaç duyan  modelde : kafes çerçeve, metal depo, yuvarlak far (desmodromik valfler ve 90 derecelik açı sağlayıcı ).

Bu, Canavar’ın yıllar içindeki evriminin çizgilerini koruduğu anlamına geliyor. 2021 için,  30 yıllık bir formülü yeniden canlandırmak yerine – Ducati’nin tasarımcıları, tamamen ilerlemeye yönelik yeni bir Monster yaptılar.

2021 Ducati Monster Hakkında , orta boy Monster 821’in yerini Yeni Monster alacak (sadece“Monster”) ve ilk bakışta Monster olarak zar zor tanınacak. Aynı zamanda v Panigale süper motosikletlerinkine benzer bir alüminyum monokok şasi kullanıyor .

Hafif ve kompakt. Çevik ve şık.

Alüminyum ön çerçeveli yeni Monster’ın Superbike’tan türetilmiş çerçevesi, kuru ağırlığın sadece 166 kg’da tutulmasına katkıda bulunuyor. Hafif olmasıyla beraber  sürmesi ve tutması kolay bunun yanında da hızlı ve her şeyden öte eğlenceli olan bir motosiklet.

Kompakt Bir Canavar

Dikey kafa ile aynı hizada sona eren dar kenarlar ve ön çerçeveye sahip olan yeni monster . Bu sayede , motosiklet dururken ayaklarınızı yere koymanızı kolaylaştırıyor.
Heyecan Verici Performans
Monster, desmodromik dağıtıma ve Euro 5 homologasyonuna sahip Testastretta 11 ° 937 cc çift silindirli L şeklinde motorla güçlendirilmiştir. Önceki 821 ile karşılaştırıldığında, motorun hafifliğine katkıda bulunmak ve daha iyi bir sürüş sağlamak için yer değiştirme, güç, tork ve ağırlıkta azalma (-2.4 kg) artar. Artık sadece 6.500 rpm’de sunulan 9.5 Nm maksimum tork ile 9.250 rpm’de 111 hp güç üretiyor ve gaz kelebeği tepkisinde verimli ve reaktif olduğunu kanıtlıyor.

Ducati New Monster 2021

Şehir trafiğinde sürüş hiç bu kadar kolay olmamıştı

36 ° ‘ye kadar geliştirilmiş direksiyon açısı, 5,3 m direksiyon çapına ulaşılmasına izin verir. Yeni Monster, şehirde ve pistte daha çevik.

Her Durumda Kullanımı Kolay Bir Canavar

Yeni Superbike’tan türetilmiş alüminyum çerçeve, yeni Monster’ın ağırlığını önceki modele kıyasla etkileyici bir 18 kg azaltmaktadır. Hafiflik, iyi çalışan ve sürmesi eğlenceli bir bisiklet için önemli bir bileşendir.

Ducati New Monster 2021

Kafes çerçevesini kaldıran Ducati tasarımcıları, Monster’ı stil açısından bile yeniden tanımlamada özgür. olduğunu gösterdi.  Ducati “teknoloji ilerliyor, biz de devam ediyoruz” diyor.

Ducati Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here