Triumph Sprint GT 2011 İnceleme

0
2460
Triumph Sprint GT 2011

Artan konfor için algılanan talepleri karşılayan ve diğer pek çok motosikletten farklı olmayan bir tasarım yolunu izleyen Triumph, 2011 için Sprint 1050cc modelinin belini genişletti. Önceden belirlenmiş Sprint ST şimdi 2011 Triumph Sprint GT ‘ye dönüştü. Bunu yaparken, çantalı saygın bir kanyon motosikleti olarak avantajından pek bir şey kaybetmeden daha fazla bagaj olanağı ve daha konforlu bir yolculuk sunuyor. Yeni büyütülmüş model, statüsünü kısmen 3,2 inç daha uzun dingil mesafesi ile elde ediyor. Triumph, ST’ye güç veren aynı yakıt enjeksiyonlu üç silindirli motorun yeniden ayarlanmış versiyonunun şimdi 5 hp daha fazla üretiyor. İddia edilen tork 4 ft-librenin hemen altında artarak 79.7 ft-libreye yükseltildi.

Genel Bakış

Triumph, spor-turing denkleminde dengeyi daha çok “turing”e çevirdiğini söylüyor. Onu itmek için sadece biraz ekstra kas içeren ekstra kütle bizi şaşırtmasa da, motosikletin olması gerektiği gibi çok iyi çalıştığını ve gerçekten beğendiğimizi söyleyeceğiz.

İyileştirmeler arasında, şık olmakla birlikte, bazıları tarafından sürücüyü pişirmek için eleştiri alan, imza niteliğindeki üç borulu koltuk altı egzoz yerine paslanmaz çelik yana monteli bir susturucu yer alıyor.

Nispeten yüksek koltuk, orta derecede arkaya yerleştirilmiş ayaklıklara rağmen daha rahat bir diz mesafesi sağlıyor.

Alaşımlı çevre çerçevesi, zevkli bir şekilde siyahla kaplanmış ve siyah tekerlekler, diğer siyah parçalara karşı güzel bir şekilde vurgulanmıştır.

Arkada, sağ tarafa monte edilmiş büyük bir düğme ile kolayca ayarlanabilen bir monoshock bulunur. Otoyolda genel sürüş oldukça yumuşak ve kaporta rüzgarı etkili bir şekilde omuz yüksekliğine yönlendiriyor.

Ayrıca Triumph, bir depo başına yaklaşık 200 mil gidebildiğini iddia ediyor.

 

Triumph Sprint GT’deki yol bilgisayarı, yolcuların bilmek isteyebileceği ek özelliklerle normal veri okumasını sağlıyor. Bunlara saat, anlık yakıt tüketimi, ortalama yakıt tüketimi, menzil, yolculuk mesafesi, ortalama ve maksimum hız dahil.

Yeni, daha büyük Sprint GT, oldukça cömert 8,2 galonluk kapasiteyle ve çanta başına maksimum 16.5 libre ağırlığa sahip iyi tasarlanmış yan çantalarla geliyor. Açmak, kapatmak, çıkarmak ve takmak kolaydır. Ayrıca kontak anahtarıyla kilitlenirler.

Ayrıca;
2. El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here