CFMoto Alınır mı? En İyi Çinli Motosiklet Üreticisi Hangisi? Son yıllarda CFMoto’nun keskin bir şekilde yükseldiğini görmekteyiz. Özellikle alışılagelmiş Çin malı motosikletlerden çok farklı olarak karşımıza çıkan modeller, kullanıcıların ilgisini çekmektedir. CFMoto, bir Motosiklet ve ATV’nin yapabileceklerine dair makul olmayan beklentileri ortadan kaldıran olağanüstü kaliteli bir motosiklet ve ATV üreticisidir. Dünyanın dört bir yanındaki motosiklet  kullanıcıları CFMoto’nun modellerine ilgi ve merakla bakmaktadır. Ayrıca Çinli motosiklet üreticisi, işinin kalbi ve ruhu olarak teknoloji ve kaliteye inanmaktadır. Yönetim sistemini geliştirmek için harcanan uzmanlık, çaba ve zaman şirketin gerçek performans gösteren mükemmel, sağlam ürünler sunmasına olanak tanımaktadır.

Çinli motosiklet üreticisi CFMoto’nun misyonu, kuruluşundan bu yana müşterilerine olağanüstü, yüksek kaliteli araçları uygun fiyatlarla sunmak olmuştur. Marka o zamandan beri gelişerek  dünya çapında durdurulamaz bir sansasyon yarattı.

CFMoto’nun Tarihi ve Gelişimi

1989 yılında kurulan CFMoto, dünyanın en güvenilir ve uygun maliyetli motosikletlerini, arazi araçlarını, hizmet araçlarını, spor motosikletlerini, naked veya diğer kategorideki motosikletlerini, dişlileri, yedek parçaları ve aksesuarları geliştirir, üretir, pazarlar ve satışa sunar. Son zamanlarda da Çinli şirket, motosiklet endüstrisinde en üst sıralara tırmanıyor. Dünya çapındaki bayilere ve hayranlara birinci sınıf ürünler sunmaya çalışıyor. Menşei Çin’in Hangzhou kentinde bulunan CFMoto, 60’tan fazla ülkede güçlü bir pazar payı oluşturmuştur. Şimdi şirket odağını ABD gibi kendini kabul ettirmesi zorlu pazarlara çevirmiştir.

CFMoto, zengin özelliklere sahip bir dizi motosiklet modeli, scooter’ları, ATV’leri ve UTV’ler ile güçlü diyebileceğimiz ülkelerin pazarlarında da yer almak istemektedir. Ancak Türkiye’de rakiplerinden ucuz olduğu için tercih edilen CFMoto, diğer ülkelerde markasını ve modellerini kanıtlaması oldukça zorlayıcı olacaktır. Yılda yaklaşık 800.000 motosiklet üreten CFMoto, rakip motosiklet üreticileriyle neredeyse eşit seviyede güce ve kapasiteye sahiptir. Bu yüzden üretim ve tedarik açısından bilindik Japon veya İtalyan motosiklet üreticilerinden farklı bir dezavantaja sahip değildir.

Geniş kapsamlı yüksek teknoloji üretim tesisleri, şirketin kaliteli araçları uygun maliyetli ve verimli bir şekilde üretmesini sağlar. Bu, müşteriler için kalıcı değere sahip motosiklet modellerinin ortaya çıkmasıyla sonuçlanır. Ayrıca CFMoto, marka tarihine sadece motor üretmek ile başlamıştır. Ticari markanın sıvı soğutmalı 4 zamanlı motoru, şirketin kurucusu tarafından Hangzhou, Çin’de oluşturuldu. Markanın ilerleyen zamanlarda sahip olduğu ortaklıklar, Çinli üreticinin ortaya kaliteli motosiklet sunmasını sağlamıştır. Özellikle KTM ile yaptığı ortaklık, CFMoto’nun en önemli adımlarından biri oldu. KTM’nin Duke serisine benzerliği ile algıları yıkan CFMoto, nispeten uygun fiyatıyla da müşterilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Çin’deki amiral gemisi modellerin birçoğunu üretmeyi başaran CFMoto, başarılı pazarlama kanalarını kullanarak kısa sürede nispeten orta seviye ülkelerde büyük başarı yakaladı. Müşterilere her zaman üst düzey, ekonomik fiyatlarla olağanüstü araçlar sunmak isteyen CFMoto, Çinli üreticilerin lideri olarak anılmaktadır. CFMoto Alınır mı? sorusu tereddütlü bir şekilde sorulsa da markanın köklü geçmişi, başarılı olduğunu göstermektedir.

Yenilik Odaklı TeknolojiCFMoto Alınır mı? En İyi Çinli Motosiklet Üreticisi

CFMoto, beş ülkeyi kapsayan 200 üyeli bir araştırma ve geliştirme ekibine sahiptir. Tasarımcıları, motor ve araç tasarım sanatında zirveye ulaşmaya çalışmaktadır. Ayrıca 540’tan fazla tescilli patente ve bağımsız fikri haklara sahipler. Yenilik dürtüsü aynı zamanda onların parçalarına ve aksesuarlarına da uzanmaktadır. Gelişmiş araştırma ve geliştirme tesisleri ile şirket, Powersports endüstrisinde dünya standartlarında bir üretici olmayı hedefliyor ve birinci sınıf bir global Powersports markası olmaya çalışıyor.

CFMoto, Çin motosiklet endüstrisinde birçok yönden bir keşif olmuştur. Pazarlama ve iş felsefesine karşı daha “batılı” ir tavrı benimsediler. Markalarını kullanarak dünya çapında satış yapan ve marka bilinirliğini teşvik eden birkaç Çinli motosiklet üreticisinden biridir. CFMoto, endüstrideki sayılı isimlerin dikkatini çekecek modeller geliştirmeye çalıştıkları için ciddi potansiyele sahip olan Çinli motosiklet üretici olarak kabul edilmektedir. Şirket tarafından piyasaya sürülen yenilikçi araç modelleri, birçok farklı tipteki motosikleti içermektedir. Ayrıca Çinli üreticilerin aksine satışa sunduğu 600cc üstü motosiklet modelleriyle de farklı sınıflarda rekabet etmek istemektedir. Bu hedef, CFMoto’yu en tanınmış Çinli motosiklet markası konumuna getirdi.

Kalite ve Kullanıcı Değerine Odaklanmak

Özellikle motosiklet endüstrisine ani bir çıkışla giren fakat kullanıcılarını mağdur eden birçok firma gördük. CFMoto’nun Türkiye’deki ilk yılları da parça tedariki ve servis ağı konusunda oldukça sorunluydu. Günümüzde nispeten düzelse de bazı sorunların devam ettiğini söyleyebiliriz. CFMoto’nun kendisini motosiklet endüstrisinin çeşitli yönleriyle şekillendirdiği ve motosiklet endüstrisini hayrete düşürdüğü oldukça açıktır. Başarısı, Zongshen ve Loncin gibi büyük ihracatçıları marka tanıma kampanyaları yoluyla ürünlerini pazarlamaya sevk etti. Buna ek olarak CFMoto daha büyük ve güçlü motosikletler geliştirmek için yarışı başlatmış izlenimi vermektedir. Şirketin teknik detaylardaki etkileyici titizliği ve pazarlama konusundaki modern tavrı, küresel başarısına ve marka değerine katkıda bulunmaktadır. CFMoto, Çin motosiklet endüstrisindeki evrim için mutlak bir üretici haline gelmiştir.

CFMoto Alınır mı? En İyi Çinli Motosiklet Üreticisi Hangisi? sorularına cevap verecek olursak CFMoto, birçok Çin malı motosiklete göre daha kaliteli ve işlevsel motosiklet modellerini satışa sunmaktadır. Servis ağı ve parça tedariki konusunda araştırmanızı yaptıktan sonra CFMoto modellerine göz atabilirsiniz.

İkinci El CFMoto İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here