CF Moto NK250 Motosiklet İncelemesi

1
5624
NK250 İncelemesi

Bugün sizlerle NK250 motosikleti inceleyeceğiz. Aynı zamanda nasıl bir geçmişe sahip olduğuna bakacağız.

CF MOTO Kimdir?

CF Moto her türlü motosikleti üretirCF Moto 1989 yılında Çin’de kurulan bir şirkettir. Bu şirket her türlü yol ve arazi şartlarına uygun ATV, UTV modelleri olmakla birlikte birçok çeşit motosiklet taşıtları üretmektedir. CF Moto, yıllık 800.000 adet motosiklet üretim kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda 70 ülkede bulunmak üzere 600.000 adet motosiklet üretme kapasite sahiptir.

Üstelik bu firma, 1.6 milyon metre kare alana kurulu olan sektörde önemli bir konuma sahiptir. CF Moto, 70’in üzerinde ülkede, 51 farklı motor bloğuyla sahip 98 çeşit ürün tasarlamış ve geliştirmiştir. Firma, dünya çapında 1500’den fazla uluslararası firma ile iş birliği yürütmektedir. Sürekli kendini geliştiren yeniliğe önem veren ve kaliteyi bozmamaya dikkat etmektedirler. Aynı zamanda tasarrufu en üstte tutmaya çalışan üretim anlayışına sahiptir. CF Moto, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Kanada, Afrika ve Çin’de dağıtımını sürdürmektedir.

NK250 Nedir?

NK250 Nedir?CF Moto’nun NK serisi olan yakışıklı tasarıma sahip ve ülkemizde bolca sevilen 250cc modelini inceleyeceğiz. NK250 motosiklet tamamen yeni nesil bir çelik boru şasiye sahiptir. Motosikletin ön tarafında aşağıya doğru inen çatallar 150NK’yı oldukça andırıyor. Üstelik NK250 modelinde yakıt ekonomisi ve emisyon seviyesini en aza indirmek için Bosch’un yakıt sistemleri kullanılmıştır.

Frenleme konusunu geçecek olursak J. Juan ünlü bir İspanyol markası tercih edilmektedir. 250NK’ya göre mükemmel tutan bu frenler beklentilerin üstünde bir performans sergilemiştir. Bu fren markası aynı zamanda 650NK’da yine tercih edilmiştir.

Teknik Özellikleri

CK MOTO NK 250 Teknik ÖzellikleriYeni bir blok kullanılan bu modelde 250cc tek silindirli, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, 4 valfli DOCH motor olarak geçmektedir. Üstelik 9000rpm de 19,5kW güç üreten bu motosiklet 7500rpm de ise 22Nm tork üretmektedir.

Yakıt ekonomisi ve emisyonu en aza indirmek adına Bosch EFI kullanılmıştır. Aynı zamanda 6 ileriye sahip bir şanzıman kullanılmaktadır. Kullanıcısına daha ergonomik hissettirmek sebebiyle 12,5L bir yakıt deposuna sahiptir. Bu depo sayesinde motor daha kaslı gözükmektedir. Ön ve arka tarafta bir İspanyol markası olan J. Juan disk frenler tercih edilmiştir. Birçok değiştirilebilir sürüş moduyla kullanıcısına daha güvenli ve daha konforlu bir sürüş sağlamaktadır.

Motorun kuru (sıvılar konulmadan önceki) ağırlığı 151kg’dir. Agresif duran alçak ve keskin hatlı far tasarımı LED aydınlatmalar ile donatılmıştır.

Motorun boyutu ve ölçülerine bakacak olursak 1990mm uzunluk 780mm genişlik ve 1070mm yüksekliğe sahiptir.

İkinci El NK250 Fiyatları

1 YORUM

  1. Merhabalar sitenizde 2 farklı görsele sahip NK250 gördüğümü düşünüyorum ama turkuaz renkli olanını biliyorum ama mavi renkli olanını hiç görmedim.Onun hakkında da bilgi alabilir miyim?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here