Maserati’nin prototip hali olan 2022 Grecale’nin birkaç yeni görüntüsünü paylaştı . Bu kompakt SUV bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek ve Maserati’nin SUV serisindeki orta sınıf Levante’nin bir alt versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Maserati Grecale , BMW X3 ve Porsche Macan gibi otomobillerle rekabet etmesi bekleniyor .

İkinci El Maserati İlanları >>

Maserati Grecale Yeni Göz Bebeği Olabilir

* Casus fotoğraflar olduğu için bulanıktır.

Beklediğiniz gibi, Grecale’nin oranları, uzun bir kafa kısmı ve benzer bir C sütunu işlemesiyle büyük kardeşine benziyor. Grecale, Alfa Romeo Stelvio ile aynı fabrikada üretileceğinden, iki modelin bazı bileşenleri beraber paylaşmasını bekleyebiliriz. Maserati, Grecale’nin hibrit bir versiyonunu da sunacağını ve sonunda şirketin tüm modellerinin bataryalı bir versiyonunu da sunmayı planladığını söyledi.

Motoru Ferrari’den

Ayrıca ilerleyen zamanlarda Grecale’nin yüksek performanslı Trofeo versiyonu da olabilir.  Ferrari tarafından üretilen çift turbo 3.8 litrelik bir V8’i kullanacağı söylendi. Ancak bu motorun  daha küçük SUV’ye girip girmeyeceğini bilmiyoruz.

Maserati, 2021’de Grecale hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkaracağını söylüyor. Muhtemelen 50.000 doların altında başlayan en ucuz Maserati olacak (Ghibli şu anda  73.685 dolardan başlıyor) İlk önce ABD bayilerine ulaşmasını bekleniliyor.

Başka Özellikleri de Kendisinde Barındıracak

* Casus fotoğraflar olduğu için bulanıktır.

Maserati, Grecale için bir takım hedefler belirledi. Maserati, sınıfındaki herhangi bir SUV arasında en yüksek hıza sahip olmasının yanı sıra en iyi hızlanan, en iyi yol tutuşu ve en geniş alanı olacağını iddia ediyor. Maserati, iddialı bir şekilde, Grecale’in sınıfının en iyisi ses sistemini sunacağını iddia ederek, teknoloji açısından Almanlara karşı çıkmayı planlıyor.

Maserati geçtiğimiz günlerde önümüzdeki yıllara yönelik ürün stratejisini açıklayan geniş bir açıklama yaptı. Marka, önümüzdeki üç yıl içinde 13 yeni otomobil tanıtacağını söylüyor. Bunların yedisi 2022’nin sonundan önce tanıtılacak. Maserati’nin yenilenen yelpazesinde ayrıca bir dizi yeni hibrit model ve Gran Turismo’nun yerini alacak .

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here