Makyajlı Volkswagen Arteon Avrupa Fiyatları Açıklandı!

0
2711
Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon makyaj operasyonuna uğrayarak gelişimini nirvanaya çıkarmış durumda yer alıyor. Alman devinin üst klas otomobillerinden olan amiral gemisi model rekabetçi fiyatları ile premium modellerin işini zorlaştıracak gibi duruor. Eski versiyonu ile bile donanım zenginliğine sahip olan model makyajla birlikte, her türlü kullanıcının istediği donanımları sunma seçeneğini barındırıyor. Yapılan değişikliklerin en başında Volkswagen’in yeni tasarım dilinin otomobile uygulanması olarak yer alıyor. Araçta uygulanan mühendislik detayları ile birlikte, her türlü ergonomik yapı konusunda mühendislerin çok vakit harcadığı gözle görülebiliyor. Modelin renk seçeneklerine bile yeni kombinasyonlar eklenmesi Alman devinin Arteon’nu ne denli pazarlamak istediğinin kanıtı olarak gözümüze çarpıyor.

Arteon 2021

Volkswagen Arteon Makyajla Neleri Getirdi!

Volkswagen Arteon son yılların en iddialı otomobillerinden biri olmak için gün sayıyor. Yapılan değişiklikler üst klansman oyuncularının işini çok zorlaştıracak gibi duruyor. Volkswagen’in “Gran Turismo” modeli Arteon, yeni verimli motor seçenekleri, akıllı sürüş ve asistan sistemleri ile güncellendi. Model, kapsamlı bir geliştirme sonrasında yüzde 100 dijital kokpiti “Digital Cockpit Pro” ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bir ürün serisi, iki model: Yenilenen Volkswagen Arteon, fastback ve stationwagon kasa tipinde yeni Shooting Brake versiyonlarıyla Avrupa’da satışa sunuldu. Volkswagen Arteon İngiltere’de 150 beygir güç üreten 1.5 TSI makineyle 31,965 Sterline satılıyor. 2 litre TDI 200 beygirlik makine ve DSG otomatik şanzımanla başlangıç fiyatı 39,495 Sterlin.

Arteon 2021

Yeni Arteon’da, TDI ve TSI motor seçeneklerinin yanı sıra yeni bir motor seçeneği daha bulunuyor. Volkswagen, Arteon’da ilk kez kullandığı ve 218 PS güç üreten plug-in hibrit motorlu eHybrid modeliyle performans ve verimliliği bir arada sunuyor. Yeni Arteon’da 210 km/s hıza kadar sürüş imkanı sağlayan, yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist” sistemi ilk kez kullanılıyor.

Arteon 2021
Arteon

E-Hybrid Motor Seçeneğide Versiyonlara Eklendi!

Arteon ürün gamında ilk kez kullanılan plug-in hibrit sürüş sistemine sahip Volkswagen eHybrid, özellikle elektrikli sürüş menziliyle, günlük kullanımda sıfır emisyonla seyahat deneyimini mümkün kılıyor. Elektrikli mobilitenin avantajları Arteon eHybrid’te öne çıkıyor. Plug-in hibrit sürüş sistemi, 50 km’ye kadar olan mesafeleri tamamen elektrik motoru üzerinden kat etmek üzere uyarlanmış durumda yer almakta.

2. EL ARTEON İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here