Los Angeles Otomobil Fuarında Tanıtılan 3 Muhteşem Araç

0
3088

Jeep Wrangler, Volvo XC40 ve Subaru Ascent

Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan Losangeles Otomobil Fuarı geçtiğimiz Kasım ayı sonunda yapılmıştı. Fuara dünyanın her yerinden ziyaretçi akın etti. Yeni otomobil modelleri, otomotiv sektöründeki teknolojiler ve markaların yenilikçi fikirlerinin birbiriyle yarıştığı Losangeles Otomobil Fuarı’nda üç araç ayrıca dikkat çekti. Jeep Wrangler, 7 Kişilik SUV olan Subaru’nun son modeli ve Volvo XC40. 

 

 

Jeep Wrangler modeli, markanın araziyle uyumlu doğasına vurgu yapıyor. Yedi kanallı ızgara tasarımı ile çok daha şık görünen araç, daha fazla donanım ve motor seçeneği sunuyor. Katlanabilen ön cam ve isterseniz tamamen açılan tavan da bu doğa ile bütünleşme hissinin kanıtı. 9 ileri otomatik şanzıman ise dikkat çekiyor. 

 

 

Subaru’nun en büyük aracı olan yeni SUV ise tam yedi kişiyi rahat bir biçimde ağırlayabiliyor. Subaru Ascent adı verilen bu dev SUV, turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir motora sahip. 

 

 

Volvo’nun 2018 yılında en gözde aracı olmaya aday olan XC40 ise 2.0 litrelik motoruyla da önemli. 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği de olan Volvo XC40 modeli, dört tekerden çekişli. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here