Kia Sportage Fiyatı ve Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

1
4081

2017 Model Sportage Sizce Nasıl?

Son yıllarda SUV araç kategorisinde göz dolduran modeller arasında yer alan hatta SUV akımını başlatan Kia’nın Sportage modeli keyifli, havalı, hızlı, güvenli bir seçenek olarak yüksek araç meraklılarına göz kırpıyor. Siz de ‘Kia Sportage alınır mı‘ diye düşünüp duruyorsanız bu haberimiz tam size göre…

 

 

Sıfır Kia Sportage fiyatı, teknik özellikleri, donanım detayları üzerine biraz araştırma yaptık. İşte Sportage hakkında her şey:

 

 

Kia Sportage Fiyatı ve Özellikleri

İlk Sportage modeli 1990’larda üretilmiş. Bu dönemde arazide kullanılmak üzere taarlanan bu araç, çiftlik sahipleri, arazide çalışan insanlar ve offroad tutkunları tarafından ilgi görmüş. Son yıllarda ise şehir içinde trafiğe yüksekten bakan havalı tarzıyla çok seviliyor ve hem şehirde hem de arazide güvenli kullanım için tercih ediliyor. 

 

 

 

 

İkinci El Kia Sportage Fiyatları

İkinci el Sportage almayı düşünüyorsanız, en uygun fiyatlısı 50bin bandından seyrediyor. Elbette 2. el Sportage fiyatları modele, yaşa, donanım özelliklerine, km’sine, yakıt tüketim miktarına, vites ya da şanzıman yapısına, hasar durumuna göre değişiyor. Ancak temiz Sportage bulursanız ve güçlü bir SUV araç almak niyetindeyseniz kesinlikle avantajlı bir çözüm elde etmiş olabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

Gelelim Yeni Kia Sportage’nin Özelliklerine

Marka, ‘geleceğin ip uçları onda’ sloganıyla tanıttığı Sportage modeli için özellikle dijital teknolojiyi çok iyi bir optimizasyonla kullanmış. 88.900Tl başlangıç fiyatıyla satışa sunulan 2017 model Sportage, LED’li Xenon farlar, LED tipi arka stop sinyal lambaları, aerodinamiği arttıran özellikler, 4.2 genişliğindeki LCD ekran gibi dikkat çekici özelliklere sahip. 

 

 

 

 

Son model Sportage’de otomatik buğu önleyici, direksiyon kumandalı vites geçişi, oldukça geniş bir biçimde açılır tavan, gerektiğinde tamamen katlanabilen arka koltuklar, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar sürücüye olduğu kadar yolculara da konfor sunuyor. 

 

 

Tasarımda çift egzoz çıkışı, konsolda hemen dikkat çeken tezat renklerdeki dikişler önemli ve araç için öne çıkan özellikler. 

 

 

 

 

2017 Model Sportage Renk Seçenekleri

Siyah metalik renk, Kırmızı metalik renk, uzay mavisi, kurşun gri, beyaz metalik, gümüş gri renk seçenekleri var. 

 

 

Hayalinizde Kia Sportage araç sahibi olmak varsa arabam.com ikinci el ve sıfır km ilanlarını takip edebilirsiniz. Kia markası ve Sportage modeli hakkında detaylı bilgi edinmek için arabam.com test sürüşü içeriklerini okuyabilirsiniz. Sportage yıl sonu kampanyaları hakkında bilgi edinmek ve kampanyalardan haberdar olmak üzere de bayileri takibe alabilirsiniz. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here