Ken Block ‘un 1977 Ford F-150 Hoonitruck’ı Satışta

0
2026

Ken Block ‘un harikalar yarattığı 914 beygirlik, Ford-GT motorlu Ford pikap, Gymkhana 10’da ilk kez görücüye çıktı.

Ocak ayında Ford ile on bir yıllık özel ortaklığın sona ermesinin ardından, ralli sürücüsü ve drift ustası Ken Block; bir avuç dolusu Ford’unu satışa çıkardı . Bunların arasında, dünyaca ünlü honigan’ın tüm zamanların en sevdiği arabası olan 1986 Ford RS200 de var. Ken Block şimdi, tehditkar ve delicesine ;hızlı 1977 Ford F-150 Hoonitruck Climbkhana 2’nin yıldızı ile yollarını ayırıyor.

Geniş gövdeli F-150 kamyoneti , lastik avcısının Teksas Shamrock’taki Route 66’da ortalığı kasıp kavurduğu Gymkhana 10’da ilk kez görücüye çıktı. Lastik yakma turunu, ustaca sahnelenmiş paslı eski model arabaların etrafında drift yaparak tamamladı. Ancak bu özel Ford F-150’nin kariyerindeki en önemli nokta, Çin’deki iddia edilen en tehlikeli yol olan Tianmen Dağı Ulusal Parkı içinde bulunan Tianmen Shan Büyük Kapı Yolu’nu fethetmesidir.

Ken Block 'un 1977 Ford F-150 Hoonitruck'ı Satışta

Ken Block’un 1977 Ford F-150 Hoonitruck’ı Satışta

Diğer yandan Kaputun içinden bakmak gerekirse ; Ford GT Le Mans yarış arabasından alınan 3.5 litrelik çift turbo; V-6 EcoBoost Modifiye edilmiş motor 914 beygir gücü ;ve 702 lb-ft tork üretiyor ve Sadev altı vitesli şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe de yönlendiriliyor. Özelleştirme; imzalı mat siyah ve gri renk şemasında tamamlanan bir tüp çerçeve şasi ve askeri sınıf alüminyum gövde içerir. Ayrıca Bir karbon fiber gösterge paneli; Recaro yarış koltukları, FordPass uzaktan çalıştırma ve bir geri görüş kamerası var.

Bununla Birlikte Gürültülü Hoonitruck, benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır; parlak beyaza boyanmış Fuel Block dövme boncuk kilitli tekerlek seti ile beraber olarak gelir . Ayrıca Geniş gövdeli işaret fişekleri; kamyoneti 79 inçten biraz daha geniş hale getirdiğinden; nakliye sırasında bir sorun. Ayrıca Kuzey Carolina, Mooresville’deki Detroit Speed, Hoonitruck’ı oldukça modüler olacak şekilde tasarladı. Herhangi bir sorun çıkması veya bir kaza olması durumunda, forklift yerinde sökülüp yeniden yapılabilir.
Ken Block 'un 1977 Ford F-150 Hoonitruck'ı Satışta

Son olarak Detroit Speed, hardcore F-150 toplayıcısını sıfırdan inşa etti ve bildirildiğine göre; modifiye sürecinin 1,5 milyon dolardan fazlaya mal olduğu belirtmektedir. LBI Limited satışı yönetiyor ve talep edilen fiyat akıllara durgunluk veren 1,1 milyon dolar. Ayrıca Listede yer alan ek parçalar ; ekstra 3,5 litrelik V-6 EcoBoost motor, tekerlekler, gövde panelleri ve süspansiyon bileşenleridir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI  

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here