BMW Kış Jant ve Lastik Kampanyası ile Kışlıkları Çıkarmanın Tam Zamanı!

Güvenli bir sürüş için trafik kurallarına uymanız ve çeşitli önlemler almanız her ne kadar hayati önem taşısa da ne yazık ki tek başına yeterli değil. Yol durumu ve hava şartları konusunda göstereceğiniz hassasiyet de oldukça önemli. Hava şartlarının zorlu olduğu kış aylarında, kış lastiği kullanımı da hayati önem taşıyor. Nasıl ki yağmurlu bir havada bez ayakkabı ile sokağa çıkmak uygun olmazsa güneşli bir bahar sabahı bot ile gezmek de bir o kadar uygun olmaz ve güvensizdir. Eminim ki, uygun ayakkabıyı seçerken mevsimlere dikkat ediyorsunuzdur, peki ya uygun lastik seçimi için de gereken özeni gösteriyor musunuz?

BMW Kampanyaları

Özellikle trafik gibi içerisinde sayısız insan faktörünü barındıran bir kavram söz konusu olduğunda ne zaman ne olacağını kestirmek hayli zor olacaktır. Bu yüzden trafiğe çıkmadan önce elimizden geldiğince hazırlıklı olmakta fayda var. Alabileceğiniz tüm önlemleri alarak trafiğe çıktığınızda, “keşke” ile başlayan cümlelerinizin “iyi ki” ile başlayan cümlelere dönüştüğünün farkına varacaksınız. Malumunuz yurt genelinde sağanak yağmurların ve kar yağışlarının etkili olduğu günlerden geçiyoruz. Bu durumda daha fazla “iyi ki”lerinizin olması için Orijinal BMW Kış Jant – Lastik Setleri yanınızda.

BMW

Orijinal BMW Kış Jant ve Lastik Setleri’nde Avantajlı Fiyatlar Sizi Bekliyor!

Otomobil dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan BMW, lastik dendiğinde akla ilk gelen markalarla birlikte (örn. Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear ve Pirelli) sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için, özel Kış Jant ve Lastik setleri geliştirdi.

Yıldız Logolu Orijinal BMW Jant – Lastik Setleri Sizin için Test Edildi!

Yıldız logolu Orijinal BMW Jant – Lastik setleri, karşınıza çıkabilecek her türlü hava ve zemin koşuluna göre test edildi ve onaylandı. Üzerindeki yıldız logosu da bu lastiğin en yüksek BMW standartlarına uygun olduğunu ve BMW için özel olarak üretildiğini anlatıyor.

Özel Yapım

Yazımızın başındaki benzetmeye dönecek olursak, her ne kadar ayakkabınızın türüne karar verirken mevsimleri göz önünde bulundursanız da bu yeterli olmayacaktır, seçtiğiniz ayakkabının ayağınıza tam olarak uyması da hem ayak sağlığınız hem de güvenliğiniz için büyük önem taşır. Bu durum otomobilinize uygun lastik seçerken de böyledir.

Her modele özel, özenle tasarlanmış ve farklı dinamiklere sahip BMW standartlarında bir lastiğe sahip olmak artık çok daha kolay. BMW Kış Jant ve Lastik Setleri, avantajlı fiyatlarıyla Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri’nde sizi bekliyor.

Yıldız Logolu Lastik

Güvenli

En yeni “run-flat” teknolojilerine sahip olan yıldız işaretli orijinal BMW Kış jant ve lastikleri, özellikle uzun ömürlülüğü başta olmak üzere üst düzey güvenlik sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Siz de bu zorlu mevsim şartlarının içerisinden maksimum performans ve minimum zararla çıkmak istiyorsanız Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri’ne uğrayın.

BMW Kış Jant ve Lastik Seti Kampanyasının Detaylarını Öğrenmek İçin Tıklayın.

BMW Kış Jant ve Lastik Kampanyaları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here