Tüketiciler tarafından bir süre göz ardı edildikten sonra, orta büyüklükteki kamyon segmenti ısınıyor! Kamyonlar yıllar içinde gittikçe büyüyor.

Geçmiş yılların orta boy (veya bazen “kompakt”) kamyonları gerçekten kompakttı. Alçak bir hafif hizmet ilişkisi olan Chevy S-10’u düşünün. En büyük S-10, bugünün en küçük Chevy Colorado’sundan daha küçüktü. Günümüzün orta boy kamyonları, tam boyutlu muadillerinden biraz daha küçük ve daha ucuzdur (ve daha iyi gaz kilometre performansı sunar), ancak aynı derecede sağlam ve arazi kabiliyetine sahiptirler.

Kamyonların sunduğu esnekliği (ev geliştirme ve bahçe projeleri için) arzulayan şehir ve banliyö sakinleri için daha popüler hale geliyorlar, ancak tam boyutlu ürünlerden daha küçük bir şehir dostu pakette.

6 orta boy kamyonu sürüş performansı, standart özellikler, tasarım ve değer açısından değerlendirmelerini birleştirerek en kötüden en iyiye doğru sıralıyoruz.

62019 Nissan Frontier

2019 Nissan Frontier, çeşitli nedenlerle orta büyüklükteki kamyon sıralamamızda en düşük sırada yer alıyor. Kapının hemen dışında, eski bir tasarım üzerinde çalışıyor. Frontier’ın şu anki üçüncü nesli, 2004 yılına dayanıyor ve artık yenileme zamanının geldiğini düşünüyoruz. Diğer birçok rakip 2020 model yılı için yeniden tasarımlarını duyurdu. Sadece dış cephe modası geçmiş değil, aynı zamanda iç tasarımda ucuz malzemeler kullanıyor. Koltukları sıkışık ve bu sınıftaki araçlar için güvenlik puanları ortalamanın altında. Orta boy kamyonunuzda kaba davranacaksanız, daha ucuz olan bu seçeneği tercih edin. Bu listedeki daha pahalı kamyonlara kıyasla Frontier’ı kirletmek size kötü hissettirmeyecektir.

52019 Toyota Tacoma

2019 Toyota Tacoma, listemizdeki ikinci en düşük sıralamaya sahip, ancak satış rakamları bir hayli yüksek. Aslında, Tacoma tüm pazardaki en popüler araçlardan biridir. Ancak, mevcut Tacoma’nın karşılamasını aştığını düşünüyoruz ve 2020 model yılı için yenilenmeyi dört gözle bekliyoruz. Diğer rakiplerin daha güzel, daha lüks kabinleri var. Ayrıca, Tacoma bu listedeki diğer kamyonlardan daha düşük bir çekme kapasitesine sahiptir. Bunun için bir kamyon alırsınız! Bir şeyleri çekmek için! Bununla birlikte, pek çok insan Tacoma’nın tasarımından hoşlanıyor gibi görünüyor ve ayrıca iyi off-road yetenekleri ve düşük bir maliyete sahip olması bu aracı sattırıyor. Bu modeller, kullanılmış araba üzerine yapılan birçok araştırmaya göre yıllarca dayanmaktadır.

42019 Ford Ranger

Ford Ranger geri döndü! Ford’un orta boy kamyonu en son oradayken, Obama yeniden seçilmek üzereydi. En çok satan F-150’nin satış başarısını yeniden yaratmayı ümit eden Ford, son derece makul bir orta boy teklif yarattı. 2019 Ranger yeterli kullanım ve yeterli motora sahiptir. Sürücüler, yetenekli yük ve çekme kapasitelerini takdir edecekler ve hatta yeterli yakıt ekonomisine sahip. Dış veya iç tasarım dikkatleri üzerinize çekecek mi? Pek sayılmaz. Ancak genel olarak, bu yeni Ranger bir başarıdır.

32019 GMC Kanyonu

2019 GMC Canyon ve Chevrolet Colorado mekanik olarak aynıdır, ancak paketleme onları farklı kılar. GMC’nin stillerini tercih ediyoruz, ancak daha iyi görünüm daha yüksek maliyet demektir. Bu, bazıları için önemli bir anlaşma, bu yüzden Colorado’nun arkasında 3 numaraya yerleştirdik. İşin özüne indiğinde, aslında aynı araç için daha fazla ödüyorsunuz. Kanyon bu fazla maliyeti karşılıyor. Birinci sınıf bir kabin kaplamasına ve sınıfının en iyi çekme istatiklerine sahiptir. Hatta tam boyutlu kamyonlar için daha yaygın olan mevcut bir dizel motoru bile var. Tek dezavantajı, GM’lerin rakiplerinden daha düşük güvenilirlik derecelerine sahip olmasıdır.

22019 Chevrolet Colorado

Daha önce de söylediğimiz gibi, 2019 Chevrolet Colorado ve GMC Kanyonu mekanik olarak benzer. Ancak, Colorado için başlangıç ​​MSRP’si Kanyon’dan birkaç bin dolar daha ucuz. Bu araç parasal tasarruflar nedeniyle, benzerliklerinden dolayı listemizde daha üst sıralarda yer alıyor. Kanyon’un aynı artıları ve eksileri Colorado için de geçerlidir. Bir dizi güçlü motor seçeneği vardır, çekme kapasitesi sınıfının en üstündedir ve sürüş deneyimi yetenekli ve rahattır. GMC gibi iç kabini kaliteli, şık ve yine de sadedir. GMC’nin güvenilirlik derecelendirmesine göre birkaç seviye daha iyidir.

1 2019 Honda Ridgeline

Honda Ridgeline, orta boy bir kamyon arayan alıcılar için bazen unutulmuş bir seçenektir. General Motors ve Ford, genellikle bu üreticilerin hikayeli kamyon geçmişlerinden dolayı ilk akla gelir. Ancak Ridgeline’i bulanlar genellikle aşık olurlar. Esasen, 2019 Honda Ridgeline, bir yatak ilaveli iki sıralı bir Honda Pilotudur. Pilot’un düzenine ve tasarımına aşina iseniz, Ridgeline’de hemen evinizde olacaksınız.

İç mekan iyi düzenlenmiş ve ferahtır ve Honda şık depolama özellikleriyle tanınır. Bunlar da Ridgeline’de, yatağın altındaki bir saklama alanı (bagaj) ve benzersiz bir yandan menteşeli bagaj kapağı açıklığı yoluyla burada. Tek gövdeli tasarımı sayesinde Ridgeline, şasi üstü bir kamyondan daha çok orta büyüklükte bir SUV gibi hareket eder, bu da güvenli ve rahat bir sürüş anlamına gelir. Bununla birlikte, bazı rakiplerinden daha düşük bir çekme kapasitesine sahiptir. Ancak iyi donanımlı bir Ridgeline’i yenmek zor!

İkinci El Arazi, SUV, Pick-up ilanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here