Hyundai Tucson N-Line Modelini Tanıttı

0
1506

Hyundai Tucson N-Line Modeli uzun zamandır heyecanla beklenen ve takip edilen bir modeldi. Ve sonunda tanıtımı gerçekleşti.

Hyundai Tucson N-Line Tanıtıldı !

Güney Koreli otomobil devi Hyundai yeni sportif tarzı N-Line paketini birçok modelde kullanmaya başlamıştı. 2020’nin sonlarına doğru Hyundai Tucson N-Line paketi olarak 2021 modeli geleceğini duyurmuştu. O zaman sonrasında Hyundai’nin sevilen modeli Tucson ile bu modelin nasıl bir uyum sağlayabileceği merak konusu olmuştu. Yapılan tanıtımla beraber kafalardaki soru işaretleri giderilmiş oldu.

Aslında normal Tucson modelinden aşırı farklı diyemesek de kendi farkını hissettirmiyor dersek de yanlış söylemiş oluruz. Çünkü çok sportif ve güçlü bir duruş sergileyen bir model duruyor karşımızda. Süspansiyon sistemi ise büyük bir değişiklik içeriyor. N-Line modelinde bambaşka bir süspansiyon sistemi kullanılması da bu modeli normal Tucson’dan ayrıcı bir özellik.

Bizi Neler Bekliyor

Tucson N-Line Modelini ayrıcalıklı kılan temelde iki büyük değişiklik var. Bunlardan bir tanesi daha önce de bahsettiğimiz gibi baştan aşağı yenilenmiş süspansiyon sistemleri. Bu süspansiyon sistemi sürücülere daha sportif bir mod ve sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Elektronik Kontrollü Süspansiyon adı verilen bu sistemi sürücü kontrol edebiliyor. Ve akıllı özellikleri ile beraber direksiyon tepkilerinizi algılayabiliyor. Sizin direksiyon tepkilerinize göre de araç yüksekliğini ideal düzeye getirerek sizin daha konforlu sürüş deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor.

Bir diğer önemli yenilik ise bambaşka bir gövde kitine sahip olması. Bu gövde kiti ciddi manada sportif olarak güçlendirilmiş ve dizayn edilmiş şekilde gözüküyor. Daha geniş bir havalandırma ızgarası da bunu onaylar cinsten. 19 inçlik jantlar da bambaşka sportif bir hava katıyor. İç dizaynda da bazı gelişmeler sağlanmış. Daha atik ve sportif renkler ile tasarım güçlendirilmiş. Yani sadece ismi değişmemiş ve gerçekten de sportif tasarım açısından ciddi yenilikler sağlamış şekilde dizayn edilmiş N-Line modeli. Motor düzenlerinde ve donanım olarak herhangi bir değişiklik olmayacağı açıklandı. Ancak Türkiye pazarı açısından en önemli farklılığın hibrit modelinin de ülkemizde yer alabileceği iddiası. Normalde Tucson sadece dizel ve benzinli seçenekleri ile yer alıyordu. Bunu da önümüzdeki günlerde satışa sunulduğu zaman göreceğiz.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here