volkswagen teramont

Alman’ın Yeni SUV Modeli Teramont!

Alman otomobil devi Volkswagen, Avrupa pazarı haricinde birçok pazara farklı modeller ile hizmet veriyor. Amerika kıtasında sunduğu Passat modeli buna örnek olarak gösterilebilir. Farklı bir versiyon ile sunulan Passat, hem tasarım hem de sunduğu özellikler bakımından Avrupa versiyonundan oldukça farklı. Bunun haricinde marka, farklı crossover ve SUV modellerini de Asya ve Amerika pazarlarında satışa sunuyor. Bu modellere örnek olarak da Atlas verilebilir. Şimdi ise markanın Rusya pazarında satışa sunacağı yeni bir model gündemde. Volkswagen Teramont, Rusya’daki showroomlarda yerini almak için gün sayıyor.

volkswagen teramont

 

Volkswagen Teramont Büyük Boyutları İle Göze Çarpıyor!

Alman üreticinin Rusya pazarına sunmak için hazırlık içerisinde olduğu Teramont, SUV sınıfında Volkswagen’i temsil edecek. Amerika’da sunulan Atlas modeli ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olan Teramont, büyük boyutları ile dikkat çekiyor. Ayrıca modelin genelinde premium detaylara yer verilmiş. Özellikle iç tasarımda yoğun olarak kullanılan deri döşemeler ve ahşap görünümlü kokpit kaplamaları premium görüntüyü oluşturan başlıca detaylar olarak öne çıkıyor.

teramont volkswagen

4×4 Seçeneği ile Tercih Edilebilecek!

Farklı motor seçenekleri ile satışa sunulacak olan modelin, 220 beygirlik ve 245 beygirlik iki farklı seçeneği olacak. Ayrıca Teramont, 4 tekerden çekiş sistemi ile de tercih edilebilecek. 2021 yılının bahar ayları itibariyle Rusya’da satışa sunulması beklenen modelin Avrupa’da satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İkinci el satılık Volkswagen modelleri

Yeni Volkswagen Caddy Fiyatları Belli Oldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here